Foto: LETA
Latvijā populārā dziedātāja Olga Rajecka (attēlā) atklājusi, ka sapņos pie viņas bieži vien ciemojas mūžībā aizgājušie tuvinieki un draugi, un pati dziedātāja ir pārliecināta, ka aizgājēji viņai spēj arī palīdzēt.

Pirms kāpšanas uz skatuves dziedātājai nepieciešamas desmit minūtes, kuras viņa pavada vienatnē, stāvot pie spoguļa un runājoties ar sevi.

"Es saku, ka visu zinu un protu, ka esmu skaista, ka man būs veiksme un man palīdzēs visi labie cilvēki apkārt un visi aizgājušie," intervijā izdevumam Citādā pasaule stāstījusi Rajecka.

"Sapņos pie manis nāk vecmāmiņa un vectēvs, kas mani uzaudzināja. Sapņos nāk arī mani draugi: Mārtiņš Freimanis, Jānis Pērkons. Mārtiņš atnāca pie manis sapnī un teica, lai taču izbeidz visu to bardaku, kas bija pēc viņa bērēm.

Viņš sapnī atbrauca pie manis ar liftu no augšas uz leju un teica: māksliniec Oldzīt, pasaki, lai viņi beidz! Es nākamajā dienā zvanu un saku: man Mārtiņš jau sapņos nāk un saka, ka viņam ir apnicis, kas te notiek," notikušo atcerējusies dziedātāja.

Sapņi Rajeckai ir nozīmīgi jau kopš bērnības, kad viņa ļoti gaidījusi naktis, lai tos redzētu, jo tieši tajos noticis visinteresantākais, bet, sievietei pieaugot, tie kļuvuši vēl nozīmīgāki.

"Esmu novērojusi - ja sapnī redzu ugunsgrēku, noteikti dienā būs kāds strīds. Ja redzu, ka izkrīt zobs, man noteikti būs nepatikšanas vai slimības. Ja sapnī parādās čūskas, zinu, ka būs kāds aprējiens presē vai būs jāsastopas ar ļaunām mēlēm. Kad peldu ar kuģi vai laivu un visapkārt ir viļņi vai vētras, zinu - būs baigais plosts visādā ziņā, kad būs nepieciešama izturība," savos sapņu tulkošanas noslēpumos dalās Rajecka.

Tāpat viņa novērojusi, ka, ja sapņos rādās zivis, tad atnāk nauda, bet 16 gadus kopš šķiršanās no vīra un meitas Marijas tēva Igora Miglinieka Rajecka sapņojusi, ka viņi vēl aizvien ir kopā, un izjutusi absolūtu svētlaimi - šie sapņi beigušies tikai pēc tagadējā drauga Gata satikšanas.

Stāstot par reālās dzīves ilgām, skatuves māksliniece atklājusi, ka viņai ir arī kāds "mirušais sapnis".

"Es ļoti gribēju vēl vienu bērnu, varbūt pat divus. Tas ir mans mirušais sapnis. Man ļoti patīk bērni! Es vienkārši nevarēju palikt stāvoklī, laikam norma bija izpildīta," atklājusi Rajecka, kura, laižot  pasaulē meitu Mariju, pārliecinājusies, ka dzemdības ir vislielākā mistērija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!