Foto: F64
Populārais pašmāju joku plēsējs Fredis jeb Andris Freidenfelds (attēlā) pēc vairāk nekā 30 smēķēšanas gadiem beidzot atbrīvojies no kaitīgā ieraduma, un atšķirībā no daudziem citiem ilglaicīgiem smēķētājiem viņam tas padevies pavisam viegli.

Lai gan vēl pērnā gada sākumā Fredi sarunā ar izklaides portālu Mango atzina, ka pagaidām smēķēšanu neplāno atmest, jo esot jau to vairākkārt mēģinājis darīt, bet tas tā arī nav izdevies, tagad jokdaris savus ieradumus tomēr mainījis.

"Viss ir iespējams. Pīpēt atmetu vienā dienā," žurnālam Privātā dzīve pastāstījis Fredis, bet uz jautājumu, kāda bija sajūta pēc 30 smēķēšanas gadiem no netikuma atbrīvoties, viņš atbildējis ar sev raksturīgo ironiju.

"Nekāda. Kā noslaucīt muti, piecelties, atbīdīt beņķī un aiziet," sajūtās dalījies Fredis, kuram smēķēšanu atmest palīdzējusi "apjausma, ko tev gribas un kas patīk".

Jau nepilnus divus gadus Fredis savas draudzenes horeogrāfes, jogas pasniedzējas un psiholoģes Agnese Vīksniņa ietekmē pievērsies veģetārismam - humorista mīļotā sieviete pati ir vegāne un atteikusies no piena produktu lietošanas uzturā, un arī pats Fredis neizslēdz iespēju, ka varētu sekot viņas piemēram, lai gan visgrūtāk būtu atteikties no siera, kas šobrīd ir vīrieša pamatēdiens.

"Sviestu nelieku - sieru lieku, bet sviestu ignorēju, pienu nedzeru tikpat kā nemaz, olas arī gandrīz vairs neēdu," savus ēšanas ieradumus atklājis  Fredis.

No septembra sākuma Fredis ik svētdienas vakaru būs redzams TV3 kanālā, vadot jauno šovu Mūsu zelta dziesma, bet pret televīziju Fredis ir visnotaļ negatīvi noskaņots.

"Esmu vājš cilvēks, nespēju atteikt. Man negribas. Riktīgi negribas to televīziju vairāk. Es pats neskatos un neiesaku citiem," atklāts bijis Fredis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!