Foto: LETA

Populārais pašmāju žurnālists, raidījuma De Facto vadītājs Jānis Geste (attēlā) nesen, pildot darba pienākumus, piedzīvoja bišu uzbrukumu, kura laikā jaunais vīrietis tika sadzelts.

Gatavojot materiālu svētdienas raidījumam De facto, Geste kopā ar operatoru bija devies uz kādu bišu dravu Varakļānu novadā, bet filmēšanas komandas darbu pārtrauca bišu uzbrukums.

Kamēr žurnālists izmisīgi mēģināja aizdzenāt kukaiņu uzbrukumu, viņa pūliņus draudzīgi apsmēja bišu dravas saimnieki, bet Gestes kolēģis, operators Ingus Graudiņš, nezaudēja profesionālās iemaņas un iemūžināja žurnālista likstu.

Šī nav pirmā reize, kad Geste, pildot darba pienākumus, guvis traumas - 2009. gada 13. janvārī viņš bija devies uz Vecrīgu, kur notika grautiņi, un toreiz kāds vandāļu raidīts bruģakmens trāpīja puisim pa galvu un skāra arī plecu.

"Šādos apstākļos strādāju pirmo reizi. No žurnālista viedokļa man bija svarīgi līdz pēdējam brīdim stāstīt un informēt par notiekošo. Tad vairs nebija svarīgi, ka virs galvas svilpo ķieģeļi," sajūtas Doma laukumā tolaik raksturoja Geste, kurš pēc notikušā bija spiests vērsties pēc palīdzības pie mediķiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!