Foto: Mango

Ceturtdien, 15. septembrī, Rīgas centrā ar ballīti un teatrāliem priekšnesumiem tika atklāta jauna izklaides vieta – muzikālais restorāns Ginger&Fred, kuru novērtēt bija ieradušies arī daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Jaunais muzikālais restorāns-teātris telpas atradis bijušā kluba Vernisāža kompleksā Rīgas centrā, bet tās saimnieks ir lietuvietis Tomass Makaras, kurš pēdējos četrus gadus dzīvo Latvijā.

Klubs saviem apmeklētājiem piedāvās ne tikai gardas un izsmalcinātas uzkodas un siltos ēdienus, bet arī džeza vakarus, ballītes aizvadītā gadsimta trīsdesmito gadu stilā, deju nodarbības un citas mākslinieciska izklaides.

Kā pirmā pie Ginger&Fred apmeklētājiem nonākusi izrāde Edith Piaf, kuras fragmentus bija iespējams noskatīties arī restorāna atklāšanas viesiem, bet novembrī tiks iestudēta izrāde Džezā tikai meitenes un pavasarī taps Antona Čehova darba Ķiršu dārzs uzvedums.

Novērtēt jauno Rīgas izklaides vietu un nobaudīt gardo cienastu plašā pulkā  bija ieradušies pašmāju šovbiznesa pārstāvji - dziedātājas Olga Rajecka un Elīna Seila, dejotāju pāris Viola un Rihards Mailīši, TV6 Karsto laika ziņu vadītājas, mūziķis Jānis Stībelis un citi.

Tāpat starp ballītes viesiem bija arī pašmāju miljonāru sarakstos savulaik minētie nekustamo īpašumu uzņēmēji Irēna Pulkinena un Oskars Barševskis, kā arī par Latvijas galveno blondīni dēvētā uzņēmēja Marika Ģederte, spēkavīrs Raivis Vidzis, tērpu māksliniece Šeila un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!