Foto: LETA

Ceturtdien, 15. septembrī, viena no tradīcijām bagātākā pašmāju apģērbu ražošanas uzņēmuma Ogres trikotāža veikalā Rīgā risinājās Latvijas modes zīmola Anna Led jaunās kolekcijas prezentācija.

Zīmola Anna Led radītāja, modes dizainere Anna Ledskalniņa jauno rudens/ziemas sezonas kolekciju, kuru novērtēt bija ieradusies arī dziedātāja Linda Leen (attēlā pa kreisi), You Look Really Good Today veidojusi speciāli Ogres trikotāžai, turpinot šī gada pavasarī uzsākto uzņēmuma koncepciju piesaistīt savu kolekciju radīšanai vadošos pašmāju modes māksliniekus.

"Kolekcijā radīti aptuveni 20 apģērbu komplekti, kas veidoti pagājušā gadsimta septiņdesmito gadu stilā," jauno kolekciju raksturojis Ledskalniņa un uzsvērusi, ka šie "garlaicības neskartie" komplekti veidoti ikdienas valkāšanai.

Kolekcijā iekļauti tādi noteiktajam laika posmam raksturīgi apģērbi kā kļošenes, trikotāžas sarafāni, bītlenes un citi, bet kolekcijas krāsu paletē iekļauti visi rudens toņi, sākot no maigiem pasteļtoņiem līdz okrai, kā arī radīti trikotāžas komplekti pirmā sniega krāsā, tvīda faktūrās un ar citiem elementiem.

Viens no atpazīstamākajiem un pieprasītākajiem Latvijas apģērbu un aksesuāru zīmoliem Anna Led, kas regulāri piedalās prestižās Eiropas un pasaules izstādēs, ir izveidots 2000. gadā. Tā radītāja Anna leduskalniņa ir beigusi Sanktpēterburgas tekstila un dizaina akadēmiju un savulaik stažējusies slavenajās Rīgas modēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!