Foto: F64

Pēc Saeimas ārkārtas vēlēšanu nakts aktivitātēm noslēgušās pazīstamās žurnālistes, raidījuma De Facto vadītājas Ilzes Naglas (attēlā) darba gaitas Latvijas Televīzijā - viņai kā augstas klases profesionālei piedāvāts darbs, kurā iespējams nopelnīt lielāku naudu, nekā strādājot televīzijā.

"Šodien beidzas Ilzes darba gaitas LTV," portālam Mango pirmdienas rītā pēc vēlēšanām apstiprina LTV Ziņu dienesta direktors Mareks Gailītis. Viņš atklāj, ka tautas iemīlētā žurnāliste darbu pamet finansiālu apsvērumu dēļ.

"Viņai tik izteikts daudz izdevīgāks darba piedāvājums ārpus televīzijas, un mēs nevaram piedāvāt neko līdzvērtīgu. Diemžēl tāda ir tā situācija medijos - ar finansējumu ir, kā ir. Protams, arī šeit Ilzes atalgojums nav mazs, bet darba tirgū Ilzei kā augstas klases profesionālei ir ļoti liela vērtība, un citi var piedāvāt vairāk," stāsta Gailītis.

Viņš piebilst, ka, protams, visa televīzijas komanda ļoti gribētu, lai Nagla paliek strādāt kopā ar viņiem.

"Mēs no Ilzes atvadāmies ar skumjām, jo viņa patiešām bija izcila raidījuma vadītāja. Sakām lielu paldies viņai par darbu," LTV vārdā žurnālistei pateicību izsaka Ziņu dienesta direktors.

Raidījums De Facto turpinās darboties par spīti Naglas aiziešanai, jo augstie reitingi pierāda, ka tas iekarojis skatītāju uzticību. Pagaidām to vadīs Jānis Geste viens pats, bet sižetu veidošanā tiks iesaistīti citi ziņu dienesta žurnālisti.

"Lai izaugtu par raidījuma vadītāju, vajadzīgs laiks. Ir jau uzrunāti vairāki cilvēki, ar kuriem mēs vēlētos sadarboties, taču atrast raidījuma vadītāju nav tik vienkārši," stāsta Gailītis.

Viņš atklāj, ka šonedēļ De Facto vadītāja lomā spēkus izmēģinās pazīstamais Panorāmas diktors Arnis Krauze, jo Jānis Geste devies komandējumā. Tiesa, Kauze tikai aizstās Gesti un atstāt viņu De Facto vadītāja amatā nav plānots.

"Krauze jau ir ļoti labs Panorāmas vadītājs, un šajā ziņā mēs neko nemainīsim," skaidro Ziņu dienesta direktors.  

Ilze Nagla Latvijas Televīzijā nostrādāja četrus gadus, un īsi pirms savas aiziešanas no TV pārsteidza skatītājus, mainot imidžu un nogriežot īsus savus biezos, tumšos matus.

"Ja tiks piepildīti kaut 50% no deputātu solījumiem - mums 17. septembrī sāksies jauna, skaista dzīve, kurai par godu es nogriezīšu matus," savu lēmumu par imidža maiņu portālā Twitter pirms tam skaidroja pazīstamā raidījuma vadītāja.
d658dacb0b04}";_fotoDelfiGenerateEmbeddedArea();

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!