Foto: Mango

Pilnā sparā turpinās stilīgā pašmāju seriāla Yes, Boss filmēšana, un aizvadītajā nedēļas nogalē īpaši pikantas ainiņas tika nofilmētas slavenību iecienītajā Rīgas klubā Coyote Fly.

Klubā Coyote Fly filmētās ainas būs kā kulminācijas moments kādam seriālā briestošam konfliktam, izklaides portālam Mango pastāstīja seriāla režisora asistente Lāsma Graudiņa

"Galvenā varone vairs nevar izturēt situāciju, kādā tā ir nokļuvusi, un atrod vieglāko viedu, kā nesalūzt - viņa dodas uz klubu aizmirsties. Pa ceļam viņa satiek draudzeni, kuru atveido Dita Lūriņa. Ditas varone saprot, ka meitene vairs pati netiek galā ar situāciju un cenšas glābt draudzeni, taču meitene ir iedzērusi, un blakus ir puiši, kas grib izmantot situāciju," klubā filmēto sižeta līniju skaidro Graudiņa.

Filmēšanas vajadzībām klubā radīta īsta ballītes atmosfēra - speciāli pieaicināts prāvs pulciņš masu skatu dalībnieku, kam dotas visas iespējas izpausties, atveidojot cilvēkus, kuri atpūšas klubā. Masu skatu dalībnieki ar savu uzdevumu tikuši galā godam - izdevušies arī vairāki īpaši pikanti kadri, kas tikai paspilgtina vispārējās jautrības atmosfēru.

Jaunais seriāls, ko veido kinofilmas Es mīlu Tevi, Rīga režisors Pāvels Gumennikovs, būšot humora pilns un tā centrā būs neparasts, šīs profesijas tēlam pilnīgi neatbilstošs advokāts, kuru atveidos aktieris Maksims Busovs.

Galvenajās lomās būs četri draugi, kas nāk no dažādiem sociālajiem slāņiem, un kurus atveidos jauni un daudzsološi aktieri Vlads Kovaļovs, Vitālijs Bogdānovs, Lelde Podniece un Natālija Živeca.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!