Foto: LETA
Viena no populārākajām pašmāju rakstniecēm Laima Muktupāvela (attēlā) pērnā gada rudenī pieņēma lēmumu pārcelties uz Turciju, bet šonedēļ rakstniece dzimtajā zemē mīs gredzenus ar kādu turku rakstnieku.

Pirms diviem gadiem Muktupāvela šķīra savu otro laulību ar uzņēmēju Jāni Gipsli - šajā laulība dzimušas divas meitas, bet pirmajam vīram Valdim Muktupāvelam Laima savulaik dāvāja dēlu un meitu.

Pēc laulības šķiršanas rakstniece priecājās par lieliskajām attiecībām ar bijušo vīru, bet jau pērnā gada novembrī brauciena laikā uz Eiropas rakstnieku parlamentu sieviete iepazinās ar turku rakstnieku Ahmetu Kotu, un starp abiem uzvirmoja mīlestība.

Tieši jaunās attiecības kļuva par iemeslu kardinālām izmaiņām dzīvē, un rakstniece nolēma pārcelties uz dzīvi Stambulā, bet šonedēļ Muktupāvela ar Kotu ieradušies Latvijā, lai Ogrē svinētu kāzas, raksta izdevums Kas jauns.  

"Var daudz ko teikt par musulmaņiem, bet musulmaņu vīrieši ir strādīgi. Lai nopelnītu ģimenei iztiku, viņi iet un tirgo kaut ūdeni vai bulciņas, Bet ko līdzīgā situācijā dara latviešu vīrieši? Ja viņiem piedāvā darbu par 100 latiem, viņi paziņo, ka par tādu samaksu strādāt neies," sajūsmu par turku vīriešiem pašmāju medijiem savulaik nav slēpusi rakstniece.

Toreiz viņa arī atzina, ka, ja precēsies un par savu dzīvesbiedru izvēlēsies turku, tad pilnībā mainīs gan savu vārdu, gan uzvārdu.

"Parasti sievietes ap piecdesmit gadiem noraksta, bet man kļūst arvien interesantāk. Esmu pietiekami kalpojusi gan ģimenei, gan bērniem, gan darbam. Tagad īstenoju to, kas man pašai patīk," par izmaiņām dzīvē sajūsmu nav slēpusi rakstniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!