Argentīnas deju šova Dejo ar zvaigzni skatītājus šīs nedēļas sākumā pārsteidza un ne pa jokam satrauca viena no dalībnieku pāriem izpildītā pikantā deja.

Argentīniešu modele un realitātes šovu zvaigzne Sintija Fernandesa ar savu partneri Marčello Tinelli (abi attēlā) deju placī sarīkoja īstas orģijas, viens otru priekšnesuma laikā ne tikai izģērbjot, bet arī imitējot kaislīgas seksa kustības.

Iesākumā abi dejotāji bija tērpušies pieticīgās togās, bet ātri vien viņi viens otru no apģērba atbrīvoja, paliekot gandrīz kaili. Tiesa, sievietes krūtis skatītāji varēja novērtēt tikai daļēji, jo tās sedza zelta krāsa, bet dejas beigās Fernandesa atbrīvojās arī no pieticīgajām biksītēm.

Priekšnesums pārsteidzis ne vienu vien argentīnieti - šova vadītājs pāra dejas laikā pat nometās garšļaukus, un, kā ziņo Argentīnas prese, šokēti bijuši arī dejotājas vecāki, kuri sēdējuši skatītāju pirmajās rindās.

Lai gan arī agrāk Argentīnas televīzijas šovos redzēti pikanti priekšnesumi, šis bijis pirmais gadījums, kad kāds no šovu dalībniekiem pilnībā izģērbies.

Tas sabiedrībā izraisījis pretrunīgu reakciju - vieni pauduši neviltotu sajūsmu par šāda veida pikantērijām, bet liela daļa skatītāju bijuši šokā un norādījuši, ka deju šovā šādas vaļības nebūtu pieļaujamas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!