Grupa Blitze, kuras vārds pirmo reizi plašākai publikai kļuva zināms aizvadītās Eirovīzijas nacionālās atlases laikā, pašlaik strādā pie īpaši drosmīga videoklipa savam jaunajam hitam - lai to nofilmētu, grupas līderim Arvīdam Berķim (attēlā pa labi) pašā Rīgas centrā uz ielas bija jāizmetas pilnīgi plikiņam.

"Lai nofilmētu klipu, man pavisam kailam nācās gulēt vannā uz Stabu un Baznīcas ielas stūra. Protams, ka tas pievērsa milzīgu apkārtējo uzmanību - garām braucošās mašīnas nemitīgi pīpināja," izklaides portālam Mango par videoklipa tapšanu dziesmai To Kā Nav stāsta Arvīds, kurš pazīstams arī kā šova Okartes skatuve grupas K1 izbalsotais dalībnieks.

"Filmēšana notika oktobra sākumā, tāpēc plikam gulēt vannā nebija diez ko komfortabli. Ja nemaldos, todien ārā bija vien 14 grādu," stāsta mūziķis.

Klips vēl nav pabeigts, un, iespējams, Arvīdam nāksies atkailināties vēl ekstremālākos laika apstākļos, jo tuvojas ziema, bet visi kailskati vēl nebūt nav uzfilmēti.

Arvīds videoklipā neizģērbsies vien tāpēc, lai šokētu ļaudis - viņa kailajam ķermenim būs simboliska nozīme.

"Kailums simbolizē atklātību, un mēs, grupa Blitze, esam par atklātību pret sevi, saviem mīļajiem un visiem apkārtējiem. Arī mēs paši ikdienā cenšamies būt maksimāli atklāti, un šis video to tikai pierāda," kailuma nozīmi klipā skaidro grupas līderis.

Dziesma To Kā Nav tapusi jau septembrī, taču nekur vēl nav atskaņota. Jauno hītu Blitze izlēmusi prezentēt reizē ar pikanto video klipu, tāpēc grupas faniem nāksies pagaidīt - kamēr video vēl tikai top, Blitze piedāvā faniem ielūkoties nelielā tā fragmentā.

Klipa režisori ir grupas Tumsa menedžeris Mareks Bērents un Vladislavs Ščepins, kurš ir Maskavas studijas Pilotazh kreatīvais direktors un režisors. Abi šie puiši veidojuši video arī Tumsas un Krievijas dziedātājas Čičerinas kopīgajai dziesmai Maksimum ti.

Galerijā: ieskats grupas Blitze pikantā videoklipa tapšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!