Latviešu modele Ginta Lapiņa (attēlā) turpina savu starptautisko karjeru – šoreiz viņa pozējusi prestižā modes žurnāla Vogue Krievijas izdevumam, kur Vinsenta Petersa veidotā foto sesijā iejutusies teātra trupas dīvas lomā.

Aizkrauklē dzimusī meitene savu modeles karjeru sāka jau 2005. gadā, kad viņu Rīgā uz ielas pamanīja modeļu aģentūras Dandy dibinātājs un direktors Nils Raumanis.

Starptautiskajā modes tirgū viņa debitēja 2008. gada pavasarī, piedaloties Ņujorkas modes nedēļā, bet par īstu sensāciju modes pasaulē viņa kļuva pagājušajā gadā, piedaloties prestižajās Milānas, Parīzes, Londonas un citu pilsētu modes skatēs.

Ginta līdz šim jau sastrādājusies ar tādiem dizaineriem kā Vivjena Vestvuda un modes namiem Dolce&Gabbana, Versace, Valentino, Louis Vuitton un citiem, kā arī pozējusi daudzās pazīstamu zīmolu reklāmu fotosesijās un modes žurnālos.

Tāpat modele kļuvusi par Yves Saint Laurent Rouge pomādes reklāmas "seju" un par galvenās lomas izpildītāju kompānijas Miu Miu futūtistiskā reklāmā.

Šobrīd Ginta dzīvo Ņujorkā un turpina iekarot modes pasaules virsotnes - un ar savu 178 centimetru augumu, kā arī modelei ideālajām formām 81-58-84 kļūst aizvien pieprasītāka un attiecīgi arī dārgāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!