Foto: F64

Latvijā atkal atgriežas melnādainais horeogrāfs Šons Ani (attēlā), kurš vairāk nekā mēnesi pavadījis Milānā - viņš brauc mājās, lai dalītos ar mūsu tautiešiem Itālijā iegūtajās zināšanās un apmācītu meitenes īpaši seksīgā dejas stilā ap stieni.

"Pašlaik vēl strādāju Milānā, bet jūtu, ka man jāatgriežas Latvijā, lai popularizētu dejas stilu, kas saucas pole rhythm. Tas būs kas unikāls, Latvijā neviens to vēl nav mācījis. Es braucu atpakaļ uz mājām, lai dibinātu studiju, kurā mācīt šīs superseksīgās dejas," sarunā ar izklaides portālu Mango no Milānas ziņo Šons.

Viņš paskaidro, ka šis dejas stils sevī ietver visdažādākās kustības, tostarp seksīgo griešanos ap stieni. Savā studijā horeogrāfs sākumā gan iztiks bez stieņiem. "Pole dancing ir dejas ar stieni, bet meitenēm jāmāk kustēties arī bez tā, piemēram, uz grīdas. Visā tajā ir vienojošs elements - superseksīgas kustības," deju stilu raksturo horeogrāfs.

Viņš atklāj, ka, ja par dejām būs liela interese un Latvijā šis projekts aizies, iespējams, pēc laika skola varētu paplašināties un Šons varētu ataicināt uz Latviju pasniedzējus no prestižās Milan Pole Dance Studio, kurā pats šoruden darbojies.

"Visām meitenēm obligāti jāizmēģina šīs dejas - tas ir ļoti seksīgi, un ar šādu dejošanu var viegli savaldzināt puišus," iedvesmo Šons.

Viņš atklāj, ka dejas stils ārzemēs ir aktuāls arī starp puišiem, taču, zinot kautrīgos latvju bāleliņus, horeogrāfs neliek lielas cerības uz to, ka izdosies piesaistīt puišu auditoriju. Vairāk viņš cer uz latviešu dāmu atsaucību, kurām noteikti nevajadzētu laist garām iespēju un iemācīties kļūt vēl pavedinošākām.

"Ar patiesu cieņu piedāvāju visām skaistajām Latvijas sievietēm iespēju piedalīties manā projektā. Tās ir deju nodarbības, kas katrā sievietē atklāj viņas dievišķo juteklisko dabu.

Deju nodarbību koncepts nāk no Milānas, un es pārstāvu Milan Pole Dance Studio šeit Latvijā. Šīs ir deju nodarbības, kas palīdzēs veidot skaistu ķermeņa formu, iemācīties patiesi pavedinoši dejot, un, kas svarīgākais, izveidot stipru ķermeni," stāsta horeogrāfs.

Pirmā nodarbība pie Šona notiks jau 1. decembrī plkst. 18.30 Avotu ielā 17, un horeogrāfs piedāvā to pamēģināt visiem interesentiem bez maksas. "Dreskods - tops, pieguļošas bikses, augsti papēži un matu gumijas tām nodarbības dalībniecēm, kurām ir gari mati," aicina Šons.

Video: Šons un citas meitenes prezentē stieņu deju

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!