Foto: Mango
Jaunajai dziedātājai Elīnai Usovai jeb Elli U (attēlā) zīmīgais 11.11.11. izvērties par pavisam īpašu dienu – viņa ne tikai tikusi pie 111. sēdvietas Lenija Kravica koncertā Rīgā, bet arī pēc tā devusies uz privātu tikšanos ar slaveno mūziķi.

"Tā kā bieži braukāju uz Londonu, man ir pazīstami cilvēki, kas man varēja palīdzēt piepildīt šo sapni tikties ar Leniju dzīvē. Tas bija restorāna Ciro's Pomodoro saimnieks Čira, kurš, zinot, ka man tik ļoti patīk Lenija mūzika, sagādāja man šo pārsteigumu," izklaides portālam Mango atklāj Elīna.

Meitene ir ļoti liela Lenija Kravica fane - jaunajai dziedātājai ir visi mūziķa albumi, un viņa zina no galvas teju visu viņa dziesmu vārdus. Tāpēc tikšanās ar pasaulē slaveno mākslinieku bijusi pavisam īpašs piedzīvojums.

"Laikā, kad mēs runājām, man laiks bija it kā apstājies, tāpēc es pat nevar pateikt, cik ilga bija tikšanās. Man pašai likās nedaudz dīvaini, kad sarunas sākumā šis izcilais mākslinieks man visā nopietnībā jautāja - vai viss bija kārtībā, vai man patika šovs? Tātad viņam klausītāju viedoklis ir ļoti svarīgs," priecājas Elīna.

Viņu sajūsminājis arī tas, ka lielais mākslinieks nebūt nav uzvedies kā superzvaigzne.

"Protams, viņš zināja, ka arī es esmu dziedātāja, un novēlēja man laimi mūzikā," stāsta Elli U, smejoties, ka uzdziedāt Lenijam kādu no savām dziesmām viņai gan bijis neērti. Interesanti, ka pats mūziķis uzreiz sapratis, kurš viņa hits tuvāks meitenei.

"Teicu, ka man vairāk patīk dziesmas minorā, un viņš atbildēja, ka tādā gadījumā mana mīļākā dziesma noteikti ir Thinking of You, kaut gan tā nebūt nav no pašām populārākajām viņa dziesmām. Un, jā - tieši tā arī ir!" stāsta Elīna.

Šis bija pirmais Lenija Kravica koncerts, kuru apmeklēt izdevās jaunajai dziedātājai, un viņa ir patiesi sajūsmināta par redzēto. "Dziedāju līdzi visas dziesmas. Mūzika var patikt, var nepatikt, bet, ja runājam par kvalitāti - augstāka kvalitāte, nekā šajā koncertā, vienkārši nav iespējama," mūziķa uzstāšanos Rīgā slavē Elīna.

Iespējams, ka vakars tik veiksmīgs jaunajai māksliniecei izvērties zīmīgas skaitļu sakritības rezultātā. Jau pats koncerts notika īpašajā datumā - 11.11.11., turklāt Elīnai bija tikusi biļete ar sēdvietas numuru 111.

"Lenijs parakstījās uz manas koncerta biļetes un uzreiz pamanīja skaitļu sakritību," stāsta Elli U, piebilstot, ka nākotnē noteikti apmeklēs vēl kādu šī mākslinieka uzstāšanos.

Galerijā: ieskats Lenija Kravica trešajā koncertā Rīgā un Elīnas tikšanās ar mūziķa pavadošo grupu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!