Foto: Itar-Tass/Scanpix
Pirms dažām dienām internetā parādījies videofragments, kurā Krievijas "ballīšu karaliene" Ksenija Sobčaka (attēlā) dalās iespaidos par kādu bērnu koncertu.

Šis video ir uzņemts 1992. gadā, kad meitenei bija vien desmit gadiņi. Tā ir Ksjušas pirmā intervija mūžā, tāpēc viņa izskatās nedaudz uztraukusies, taču kopumā ļoti labi turas un runa gandrīz bez aizķeršanās.

Tagad Sobčaka ir 30 gadus veca, taču vadījusi tik daudzus šovus, festivālus un televīzijas raidījumus, ka ir uzskatāma par vienu no pieredzes bagātākajām sievietēm Krievijas šovbiznesā.

Sākotnēji par šo iespēju gan viņai bija jāpateicas ne tikai neizmērojamajam talantam, bet arī izcelsmei - viņa tomēr ir bijušā Sanktpēterburgas mēra Anatolija Sobčaka meita.

Meitenes tēvs pēc otrā infarkta 62 gadu vecumā mūžībā aizgāja jau 2000. gada februārī, un tieši tēva atstātais mantojums palīdzējis Ksenijai atsperties, lai sāktu savu žilbinošo un panākumiem bagāto karjeru.

Pati Sobčaka vairākās intervijās atzinusi, ka viņa kā viena no bagātākajām Krievijas šovbiznesa darbonēm savas dzīves laikā daudzkārt izjutusi sabiedrības skaudību, tomēr tas viņu nekad neesot satraucis, jo meitene lieliski saprotot nabadzīgo cilvēku attieksmi pret turīgāko slāni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!