Foto: Mango

Piektdien, 2. decembrī, ar jautru ballīti klubā Kaļķu vārti tika atzīmēts starptautiskā Stoli oriģinālāko cilvēku konkursa noslēgums – tajā ar pārliecinošu balsu pārsvaru triumfēja Chocolate Events radošo pasākumu organizētājs, bijušās TV "sejas" Sindijas Vildes laulātais draugs Jānis Spinga (abi attēlā).

Oriģinālāko cilvēku konkursa finālā bija iekļuvis ne tikai Spinga, bet arī B-Bāra bārmenis Andris Reizenbergs un Brain Games tirdzniecības speciāliste Munisa Lamberte. Visus finālistus klātienē atbalstīt bija ieradies plašs draugu pulks, bet interneta balsojumā lielāku atbalstu guva Spinga.

Jau 2012. gada februārī konkursa uzvarētājs dosies elpu aizraujošā ceļojumā uz Losandželosu, lai piedzīvotu ekskluzīvu un pārdrošu lidojumu bezsvara stāvoklī Zero-G lidmašīnā, kā arī piedalītos unikālā ballītē slavenā žurnāla Playboy dibinātāja Hjū Hefnera savrupmājā Playboy Mansion.

"Laiks iekarot Amerikas rietumkrastu - Losandželosu, kurā es viesošos pirmo reizi! Tadēļ paldies Stoli un visiem maniem atbalstītājiem, kuri man sniedz šo lielisko iespēju. Turklāt lidot bezsvara stāvoklī - tas ir mans bērnības sapnis," ar saviļņojumu balsī uzreiz pēc rezultātu paziņošanas atzina Latvijas oriģinālākais cilvēks.

Stoli oriģinālāko cilvēku konkursa uzvarētāju apsveica un ballītes saviļņojošo gaisotni baudīja arī vairākas sabiedrībā atpazīstamas personas - dīdžejs Kārlis Bikšus, modes blogeris Deniss Ševeļovs un citi, bet par viesu izklaidi rūpējās Playboy zaķi, Stoli go go dejotājas un dīdžejs Uvis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!