Foto: Mango

Pašmāju stiliste un sabiedrības dāma Signe Valtere ceturtdien, 8. decembrī, kopā ar citām populārām māmiņām un viņu atvasēm bija sastopama tirdzniecības centrā Sky&More, kur tika prezentēta labdarības mērķiem radīta rotu kolekcija.

Sirsnīgo pasākumu organizēja kosmētikas zīmols Bio2You, kas savas mazuļiem un jauniešiem paredzētās organiskās kosmētikas nonākšanu tirdzniecībā vēlējās apvienot ar labdarības projektu - bērnu darinātu rotu kolekciju, kuras pārdošanā iegūtie līdzekļi tiks veltīti labdarībai.

Rotu tapšanā bija iesaistīti sabiedrībā zināmu cilvēku bērni - iluzionistu pāra Daces un Enriko Pecolli dēls Dante, aktrises Zanes Vaļickas atvase Edvards, televīzijas darbones Ivetas Feldmanes meita Daniela, aktrises Santas Didžus meita Emīlija un daudzi citi.

Daļa no populārajiem vecākiem ar savām atvasēm bija arī ieradušies uz rotu kolekciju prezentāciju - starp viesiem bija dziedātāja Ance Krauze ar meitu, Kristīne Līpiņa ar laulībā ar Jāni Šipkēvicu dzimušo meitu Tīnu, Māris Gavars ar savām trim meitiņām un citi.

Tāpat labdarībai veltīto rotu kolekciju novērtēt bija ieradusies populārā sabiedrības dāma, stiliste un vizāžiste Signe Valteres ar bērniem, kuru tētis ir Signes nu jau šķirtais vīrs, basketbolists Kristaps Valters - rotiņas kolekcijai bija darinājusi meita Keitija, bet kopā ar mammu un māsu pasākumu apmeklēja arī mazais Valdis, kurš droši kopā ar mammu pozēja fotogrāfiem.

Visu populāro vecāku atvašu darinātās rotas no kolekcijas, kam dots nosaukums Dzelteno ogu brīnumpasaka, tiks izliktas pārdošanā Latvijas modes konceptveikalā Taste Latvia, un līdzekļi tiks ziedoti, lai piepildītu kāda bērna sapni dzīvot pilnvērtīgu dzīvi Eņģeļi pār Latviju projekta ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!