Foto: Mango
Bijusī TV raidījumu vadītāja Elīna Doļģe (attēlā) pēc aiziešanas no darba televīzijā līdz nepazīšanai izmainījusi arī savu ārieni un no mīlīgas blondīnītes kļuvusi par pavisam tumšu matu īpašnieci, jaunajam tēlam pieskaņojot arī ģērbšanās stilu.

Doļģi iepazinām kā blondīni, kad viņa pirms vairāk kā četriem gadiem sāka vadīt LNT raidījumu Tautas balss, bet gada sākumā viņa pameta šo darbu, lai pievienotos TV3 komandai projektā Vīrietis uz paklāja.

Visu šo darba gadu laikā televīzijas meitenes gaišais tēls nemainījās, un zeltaini blondie pusgarie mati bija kļuvuši teju par viņas firmas zīmi.

Pēc raidījuma Vīrietis uz paklāja filmēšanas pārtraukšanas šī gada vasarā Elīna lēnām nomainīja savu blondo matu krāsu uz tumšāku toni, bet nu izgājusi sabiedrībā ar pavisam tumši brūniem matiem.

Līdz ar matu krāsas maiņu bijusī TV raidījumu vadītāja ieviesusi zināmas korekcijas arī savā garderobē, romantiskā ģērbšanās stila vietā izvēloties alternatīvākas modes apģērbus, kā arī zināms, ka meitene pievērsusies jauniem profesionāliem izaicinājumiem, pagaidām gan savus nākotnes plānus turot noslēpumā.

Galerijā: Elīnas Doļģes izskata pārvērtības pēdējo gadu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!