Foto: F64

Pirmdien uz lielajiem ekrāniem nonāca režisora Jura Poškus jaunākais veikums, filma Kolka Cool, bet viens no galveno lomu atveidotājiem – Latvijas Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš (attēlā pa labi) – pirmizrādē gozējās ar krietni vien apskādētu seju.

Pašmāju mediji jau vēstīja, ka neilgu laiku pirms pirmizrādes dienas Kaimiņš Rīgā, pie kāda bāra ārdurvīm bija iekūlies kautiņā - cēlu mērķu vadīts viņš uz ielas bija devies palīgā kādai nelaimē nonākušai sievietei, bet pats cietis no ļaundaru rokas.

Par spīti zilumiem un nobrāzumiem, kas klāja aktiera seju, Kaimiņš kopā ar pārējo uzņemšanas komandu pie kinoteātra Splendid Palace durvīm sagaidīja pirmizrādes viesus, bet vēlāk klubā Dirty Deal, uz kurieni viesus aizvizināja speciāls autobuss, ar vērienu atzīmēja jaunās filmas nonākšanu kinoteātros.

Kolka Cool ir ironisks vēstījums par vasaru Kurzemes mazpilsētā un divu brāļu, kurus atveido Artuss Kaimiņš un Andris Keišs, attiecībām. Tāpat komēdijā filmējušies tādi aktieri kā Iveta Pole, Varis Piņķis, Aigars Apinis, Māra Ķimele, Guna Zariņa un citi, no kuriem liela daļa arī bija manāmi starp pirmizrādes viesiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!