Foto: Publicitātes foto
Jaunais un daudzsološais pašmāju režisors Miks Ozoliņš (attēlā centrā) jau krietnu laiku par savu dzīvesvietu izvēlējies ASV, un pēc ilgākas klusuma pauzes savas daiļrades cienītāju vērtējumam arī palielījies ar saviem profesionālajiem sasniegumiem.

Šonedēļ Ozoliņš sociālajos tīklos ne bez lepnuma izvietojis paša režisētu videoklipu, kas tapis Bruklinas dziesminieka SP3KTOR kompozīcijai Pick Up The Phone.

Klipa galvenā ideja bijusi parādīt, kādās problēmās meitene var iekulties, globālajā tīmeklī uzsākot komunikāciju ar svešinieku, un tajā netrūkst arī pikantu kadru.

Mango atgādina, ka Ozoliņš pa Ameriku dzīvojas jau pāris gadus - savulaik viņš Holivudā kopā ar savu toreizējo draudzeni Agnesi Zeltiņu radīja filmu Es gribu tavu meiču, bet tagad viņš lielvalsti mēģina iekarot pats saviem spēkiem.

Pēdējo gadu laikā ne viens vien pašmāju izklaides biznesa pārstāvis nolēmis izmēģināt spēkus visu iespēju zemē Amerikā - pirms pāris mēnešiem tur devusies dziedātāja un dīdžejmeitene Ella, kā arī kādreizējā televīzijas "seja" Žanete Skarule.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!