Foto: Mango

Piektdien, 16. decembrī, vienā no populārākajām rīdznieku izklaides vietām – klubā Coyote Fly – norisinājās unikāls mūzikas pasākums, kura apmeklētāji varēja baudīt dažādu stilu pārstāvju priekšnesumus.

Burziņš Rīgā tika organizēt sadarbībā ar konjaku Hennessy - pasākuma Hennessy Artistry ietvaros arī rīdznieki tika iepazīstināti ar muzikālo platformu, kur tiek miksēti dažādi mūzikas stili, kultūras un talanti, kā arī apvienotas modernās un klasiskās vērtības.

Hennessy unikālo pasākumu sērijā aicināja Latvijas mūziķus uz viņiem vēl nebijušu sadarbību, apvienojot ievērojami atšķirīgus stilus - klasisko mūziku izpildīja marimbas virtuozs Rihards Zaļupe, populāro mūziku - puišu duets Musiqq, bet mūsdienīgas ritma spēles nodrošināja DJ Monsta un čellu trio Melo M.

Klātienē novērtēt unikālo mūzikas pasākumu bija ieradušies arī daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki - jogas speciāliste Elita Drāke, seksa sleju autore un dīdžejmeitene Liene Brikouska jeb vienkārši seksīgā Lee, modes dzīves darbone Jeļena Strahova un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!