Foto: Mango

Jauno mūziķi Mārtiņu Grunti (attēlā) šokējusi vēsts par to, ka viņš it kā pametis savu bijušo draudzeni, kad uzzinājis, ka viņa ir bērniņa gaidībās – izklaides portālam Mango puisis skaidro, ka acīmredzot viņš kļuvis par prasmīgas nomelnošanas kampaņas upuri.

Kad portāls Mango sazinājās ar dziedātāju, lai noskaidrotu viņa viedokli par jezgu, kas sacelta ap puiša bijušajām attiecībām, Grunte neslēpa pārsteigumu un šoku.

"Ar bijušo draudzeni mēs šķīrāmies kā draugi. Tas nenotika vienā dienā, un mēs korekti un smalki visu izrunājām. Ja viņa tiešām būtu gaidījusi bērniņu, es būtu pirmais, kurš par to uzzinātu. Par to, ka viņam man to būtu pateikusi, esmu gandrīz simts procentus pārliecināts," stāsta Grunte.

Gadījumā, ja viņš patiešām būtu kļuvis par tēvu, Mārtiņš no saviem pienākumiem vis nebēgtu.

"Es nekad nevarētu pamest savu bērnu. Tā nav rotaļlieta, kaut kāds plīša lācītis. Man patīk bērni, un, ja es kļūtu par tēvu, es uzņemtos visu atbildību. Bērns - tā ir vislielākā dāvana. No tā nav jāmūk. Bērns var kļūt par papildus motivāciju, lai censtos sasniegt vēl vairāk," skaidro dziedātājs.

Skaidrojot viltvārža vēstuli, ko saņēma Mango redakcija un kurā bija daudz privāta rakstura informācijas par Gruntes un dažu viņa draugu dzīvi, ko varēja zināt tikai cilvēks, kurš Grunti labi pazīst, jaunais dziedātājs atzīst, ka nojauš, kas varētu būt vēstules autors.

"Laikā, kad satikos ar Diānu un sākām attiecības, bija kāda sieviete, kas jau no paša sākuma uz mani skatījās ar skeptisku aci un pat naidīgi, nosodīja visu, ko es daru gan mūzikā, gan privātajā dzīvē," aizdomās dalās mūziķis, bet šī cilvēka vārdu atklāt nevēlas.

"Es labprāt satiktos ar to cilvēku, iedzertu kādu kafiju un, acīs raugoties, pajautātu - kas tad nu? Kāpēc cilvēks tērē savu laiku, lai nomelnotu kādu citu, ja tajā pašā laikā viņa paša dzīvē daudzas lietas, iespējams, nav kārtībā," spriež Grunte.

Šokā par Gruntes apmelošanu ir arī viņa draugi, kuri mudinājuši puisi atvērt acis un paraudzīties apkārt, kurš no viņa paziņām tik ļoti jauno dziedātāju necieš. Gatava aizstāvēt puisi ir arī viņa laba draudzene jau no bērnības laikiem Kitija.

"Ar Mārtiņu tiekos gandrīz katru dienu, jo abi dzīvojam Rīgā. Un runājam par visādām lietām. Esam kopā uzauguši, un to, ka viņš kādai varētu uztaisīt bērnu un to meiteni pamest, tam pat noticēt nevaru. Es viņu pazīstu no bērnu kājas, un uz tādu rīcību viņš nav spējīgs. Tie ir vislielākie meli," izklaides portālam Mango raksta Kitija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!