Foto: DELFI

Šonedēļ Latvijas Televīzijas raidījuma Jauna nedēļa viens no viesiem bija žurnālists Māris Zanders (attēlā), kurš, dodoties uz studiju, bija izvēlējies krekliņu ar tik rupju uzrakstu, ka televīzijas darbinieki izvēlējās to cenzēt.

Uz sarunu ar raidījuma vadītāju Egīlu Zariņu Zanders bija ieradies baltā t-kreklā ar garu uzrakstu, un daudzu skatītāju prātus noteikti nodarbināja jautājums, kas tad teikts uzraksta pēdējā rindiņā, kas ekrānā tika rādīta miglaina.

Noslēpumainības plīvuru pāris dienas pēc raidījuma demonstrēšanas norāva Radio SWH dīdžejs Artis Dvarionas, kurš tviterī bija publicējis ekrānšāviņu ar kolēģi no SWH tiešraides.

"Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst," vēsta uzraksts uz Zandera krekliņa.

Mango atgādina, ka šogad rupjību dēļ no darba Latvijas televīzijā tika atlaists žurnālists un raidījuma Skats no malas vadītājs Kārlis Streips - viņam no darba vietas nācās šķirties, jo raksturojot Zaļo un Zemnieku savienības attiecības ar Ventspils domes vadītāju Aivaru Lembergu, žurnālists lietoja vārdiņu "maukas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!