Foto: F64
Tieši pirms Ziemassvētkiem klusā laulību ceremonijā savu mīļoto sievieti Rutu Bāganti pēc piecpadsmit gadu kopdzīves par sievu apņēmis pazīstamais Dailes teātra aktieris Gunārs Placēns (attēlā).

Laulības ostā Placēns iestūrējis cienījamā vecumā - 84 gados, un viņa 53 gadus vecā sieva Ruta Bāgante, kura pēc kāzām palikusi savā uzvārdā, ir Rīgas pilsētas Būvvaldes sekretariāta vadītāja vietniece.

"Ceremonija bija ļoti sirsnīga, klusa un neordināra. Par laulības reģistrēšanas vietu izvēlējāmies ārpus Rīgas esošu dzimtsarakstu nodaļu, jo vēlējāmies to izdarīt neuzkrītoši. Vienīgās, kas zināja par to, ka 23. decembrī mēs ar Gunāru sareģistrēsimies, bija mana mamma un kolēģe.

Manas meitas Ilzes ģimene, kurā pirms mēneša pasaulē nāca mūsu trešais mazdēls, par notikušo uzzināja tikai Ziemassvētku vakarā," žurnālam Privātā Dzīve pastāstījusi jaunā sieva, atklājot, ka pavasarī pāris iecerējis doties kāzu ceļojumā uz Parīzi.

Aktieris savu mīlestību saticis pirms piecpadsmit gadiem Dailes teātrī Vecgada ballē. "Citkārt, tādam kungam kā Placēns pretim nākot, es godbijīgi teiktu labdien, un ar to arī viss beigtos. Bet tovakar devos pie Gunāra un vaicāju - vai cienījamais mākslinieks nebūtu ar mieru ar mani iedzert kādu glāzi? Viņš nāca man līdzi, nemaz nepretojās," par iepazīšanos žurnālam stāstījusi Ruta.

Placēns, kurš tajā brīdī bijis pilnīgi skaidrā un jau grasījies doties mājās, pēc brīža jau dziedājis un dancojis kopā ar jauniepazīsto burvīgo sievieti, bet sešos no rīta kā īsts džentlmenis aizvedis dāmu mājās ar žiguli, kur uzaicināts uz tasi tējas.

Skaistā un gudrā Ruta pazīstamo aktieri saistījusi jau pašā sākumā, un pēc iepazīšanās abi sākuši kopā apmeklēt teātra izrādes, un uzplaukusi mīla.

Rutai ir pieaugusi meita Ilze un trīs mazdēli, kurus Placēns sauc par saviem mazbērniem, savukārt abi vecākie no puikām aktieri iesaukuši par Čammu - kā viņa savulaik atveidoto varoni televīzijas raidījumā Vakara pasaciņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!