Simpātiskais grupas PeR dalībnieks Ralfs Eilands tagad ir aizņemts puisis – pagājušā gada nogalē viņš izveidojis attiecības ar savu darba kolēģi, radio Spin FM ētera personību Sanitu Pelēķi (abi attēlā), un cer, ka šīs attiecības tik ātri nebeigsies.

"Es vairs neesmu viens - jauno gadu sagaidīju jaunā statusā kopā ar meiteni. Iepazināmies vēl pagājušā gada nogalē, sākot kopā strādāt radio stacijā Spin FM. Ļoti ceru, ka mums viss izdosies, un šīs attiecības man nebeigsies tik ātri kā iepriekšējās.

Diemžēl es neesmu attiecību cilvēks, jo man liela daļa laika paiet darba lietās, tāpēc attiecībām sanāk veltīt mazāk, kas meitenēm ne vienmēr ir saprotams un pieņemams," izklaides portālam Mango stāsta Ralfs.

Jūtas pret Sanitu, kura pazīstama arī kā autosporta raidījuma Ātruma cilts veidotāja, Ralfam radušās pēc pāris kopā nostrādātām nedēļām.

"Mums ir ļoti izdevīgi, jo kopā strādājam no pirmdienas līdz ceturtdienai, tāpēc regulāri sanāk tikties. Ja godīgi, es nekad iepriekš nebiju ielaidies tuvākās attiecībās ar kolēģi, un man likās, ka tas nav man domāts, bet sirdij jau nepavēlēsi," smaida pazīstamais mūziķis.

Jaunā draudzene izrādījusies varen jestra meitene un jau pēc jaunā gada pārsteigusi Ralfu ar kādu jautru jociņu - Sanita kopā ar kolēģi Ligitu Spin FM ēterā izsludinājusi konkursu meitenēm, kuras vēlas pieteikties uz Ralfa draudzenes vietu.

Rezultātā radiostacijas e-pasts bijis pilns ar skaistu meiteņu vēstulēm, un viena no viņām izvēlēta īpašam randiņam ar PeR mūziķi radio studijā.

"Vai Sanita nebūs greizsirdīga? Nezinu, bet pati vainīga, ka tā izdarīja. Taču man nekas nav pretī satikties un papļāpāt ar foršu meiteni, un mēs uzskatām, ka radio ir jātaisa visādas ziepes - lai klausītājiem jautrāk," par draudzenes īpatnējo ideju noorganizēt puisim randiņu ar citu smejas Ralfs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!