Foto: F64

Pazīstamais dejotājs Valdis Škutāns (attēlā) vairs tik bieži neapmeklē publiskus pasākumus, jo aizņemts darbā – nu viņa vārdā nodēvēta vērienīga deju skola, viņš rīko starptautiskas deju sacensības Latvijā un cer būt par tiesnesi jaunajā Dejo ar zvaigzni sezonā.

"Esmu vairāk pievērsies savai deju skolai, kas tagad nodēvēta par Škutāna deju skolu. Esam pārgājuši uz jaunām telpām - ja iepriekš skolas platība bija 100 kvadrātmetri, tagad tie jau ir 240. Kopā esam četri pasniedzēji, bet, tā kā es visus riskus esmu ņēmis savās rokās, esmu galvenais," izklaides portālam Mango jaunumus atklāj Škutāns.

Ar savā vārdā nosauktas deju skolas izveidošanu Škutāns nenoliedzami jūtas svarīgāks, un dejotājs aktīvi rūpējas par to, lai deju skola turpinātu attīstīties - viņš meklē pasniedzējus, kas vēlētos viņa skolā mācīt arī citus deju stilus, piemēram, breiku, repu vai klasiku, kā arī rūpējas par to, lai Škutāna deju skola sadarbotos ar citām iestādēm, tādējādi piedāvājot izdevīgas atlaides klientiem.

Viņš uzņēmies vēl kādu svarīgu lietu - 5. maijā Škutāns Latvijā organizēs starptautisku sporta deju festivālu. "Darbs man prasa daudz laika un nervu, tāpēc patiešām pēdējā laikā neesmu nekur manīts, jo vienkārši nesanāk nekur aiziet.

Esmu nedaudz nogājis no publiskās zonas un pievērsies paliekošām lietām," stāsta Škutāns. Viņš gan lieliski apzinās popularitātes nozīmi sfērā, kurā pats darbojas.

"Reizēm popularitātes ir par daudz, bet reizēm tās pietrūkst, bet iztikt bez tās manā lauciņā nevar! Piekrītu teicienam par to, ka, ja tevis nav televīzijā, tevis nav vispār, tāpēc labprāt atkal piedalītos deju šovā,  bet ne kā dalībnieks - ļaušu šīs emocijas gūt citiem.

Esmu dzirdējis, ka TV3 gatavo jaunu šova Dejo ar zvaigzni sezonu, un es ļoti labprāt piedalītos šajā šovā kā tiesnesis un žūrijas loceklis," atklāj Škutāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!