Plašu un albumu noformējumi nereti ir tik idiotiski, ka pastāv pat veselas mājaslapas ar to apkopojumiem. Tāpēc nav nekāds brīnums, ka mūzikas portāla Pitchfork eksperti sastādījuši sarakstu ar 2011. gada divdesmit tizlākajiem mūzikas albumu un singlu noformējumiem.

Pēc viņu vārdiem, sarakstā ir apkopoti 20 vispretīgākie, trulākie un vienkārši tizlākie aizvadītajā gadā izdoto kompaktdisku vāciņi, un starp tiem ir arī daži visai populāru mūziķu vārdi.

Starp pazīstamākajiem minams amerikāņu rokgrupas Aerosmith līdera Stīvena Tailera otrais solo singls (It) Feels So Good, alternatīvā roka grupas Jane's Addiction ceturtais studijas albums The Great Escape Artist, Braiena Vilsona pasaku filmu albums, kā arī amerikāņu grupas Limp Bizkit jaunākais veikums (padomājiet kādreiz, ko nozīmē šīs grupas nosaukums).

Taču īpašu uzmanību eksperti aicina pievērst projekta No Emotion albumam ar nosaukumu Shit Is Bad... But Diarrhea Is Worse (Aptaisīties ir slikti, bet caureja ir vēl sliktāk). Šajā albuma meklējamas dziesmas par reptiļu orgasmu, Pokahontas kaunuma matiem, seksuāli uzbudinātu vienradžiem, hermafrodītiem un citām sabiedrībā aktuālām lietām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!