Foto: Publicitātes foto

Sākoties jaunajam gadam, telekanāla TV6 skatītājiem vairs nebūs iespēja ik darba dienas vakaru tikties ar pievilcīgajām Karsto laika ziņu vadītājām Irēnu Jankovsku, Zani Kalinku un Lauru Pauliņu, jo šis pikantais projekts beidzis pastāvēt.

TV3 sabiedrisko attiecību pārstāve Marta Zandersone izklaides portālam Mango apstiprināja, ka, noslēdzoties gadam, beidzies arī Karsto laika ziņu projekts, bet, ieskicējot nākotnes vīzijas, viņa pagaidām atsacījās no prognozēm, vai telekanāls skatītājiem piedāvās ko līdzvērtīgo, norādot, ka "idejas visu laiku virmo".

Tāpat televīzijas pārstāve noliedza pašmāju medijos šonedēļ izskanējušās runas, ka Karsto laika ziņu projektam punktu pielika nesaskaņas raidījumu vadītāju starpā.

Pēc projekta beigām meitenes atgriezīsies pie ierastajiem ikdienas pienākumiem - Zane plāno atkal kļūt par pilnas slodzes māmiņu savām meitām, Laura turpināšot strādāt kādā privātā uzņēmumā, bet Irēna izdevumam Privātā dzīve atklājusi, ka viņai ir vairākas radošas un biznesa idejas un tagad tikai jāizlemj, ar ko sākt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!