Foto: F64
Par Latvijas reklāmas guru dēvētais Ēriks Stendzenieks (attēlā) aizvadītajā nedēļas nogalē piedzīvojis bīstamu ķibeli – neuzmanīgi rīkojoties ar zāģi, vīrietis savos laukos Kolkā pārzāģējis kabeli un domās jau atvadījis no dzīves.

Par šo laukos piedzīvoto negadījumu Stendzenieks drīz vien pēc notikušā steidzis informēt savus sekotājus Twitter profilā.

"Ja, stāvot līdz ceļiem grāvī un zāģējot ūdenī gulošu koka sakni, tā pēkšņi uzsprāgst un izkausē zāģi, tas visticamāk bijis trīs fāžu kabelis," svētdien vīteroja Stendzenieks un piebildis, ka pieņem apsveikumus savā otrajā dzimšanas dienā.

Lai gan Stendzenieks izklaides portālam Mango apstiprināja, ka pats šajā negadījumā nav cietis, negadījuma brīdī viņam vai visa dzīve paskrējusi gar acīm.

"Drusku aiztinās dzīve gar acīm. Totāli stulba nāve tomēr būtu, bez jebkāda cēluma," ironizē Stendzenieks.

Skaidrojot notikušā apstākļus, reklāmas jomas darbonis norādījis, ka, ja kabelis atrodas zem ūdens un ir apaudzis ar aļģēm, saprast, ka tā nav sakne, ir praktiski neiespējami.

Tiesa, šī kļūda radījusi neērtības ne tikai pašam Stendzeniekam, bet arī tuvējo māju iemītniekiem – pēc kabeļa pārzāģēšanas bez elektrības palikusi gan Stendzenieka māja, gan vēl pāris nami. Protams, izsaukts arī Latvenergo avārijas dienests.

"Atbrauca Latvenergo, aptina Rimi maisiņu ap kabeli, pieslēdza elektrību un teica, ka galīgajā versijā salabošot nākamnedēļ," savus sekotājus informējis Stendzenieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!