Foto: Mango

Dziedātājs Andris Ērglis (attēlā), nedēļas nogalē viesojoties Ventspilī, kur risinājās Latvijas radio 2 pop un roka dziesmu aptaujas Muzikālā banka fināls, pārsteidza visus ar jaunu tēlu – mūziķa seju klāja ūsiņas un bārda.

Savu jauno, daudz vīrišķīgāko tēlu Ērglis pirmo reizi plašākai sabiedrībai atrādīja piektdien Ventspils Olimpiskajā centrā notikušajā mēģinājumā, bet visas Muzikālās bankas norises laikā dziedātājs ne reizi vien uzklausīja pārsteigto kolēģu komplimentus un izbrīnu par izskata izmaiņām.

Pats mūziķis, komentējot savas izskata izmaiņas, bija izvairīgs - piektdien viņš atsmēja, ka skuveklis viņam ir līdzi, radot iespaidu, ka bārdiņu viņš atlaidis tikai uz laiku, bet sestdien pirms atrādīšanās tūkstošiem televīzijas skatītāju to nodzīs, bet sestdien uz Muzikālās bankas skatuves viņš kāpa ar visu bārdu.

Muzikālās bankas piecpadsmit vērtīgāko dziesmu topā Ērglis bija iekļuvis ar Jāņa Strazda dziesmu Izvēlies, kas finālā žūrijas komisijas un klausītāju balsojuma kopvērtējumā ieņēma trīspadsmito vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!