Foto: F64
Hiphopa izpildītājs Ozols jeb Ģirts Rozentāls (attēlā) nekur nav pazudis – viņš turpina nodarboties ar mūziku un pēdējā laikā pievērsies mūzikai krievu valodā, kā arī veiksmīgi darbojas apģērbu biznesā.

"Tie, kuri interesējas par hiphopa aktualitātēm, zina, ka nekur pazudis neesmu. Kopš augusta beigām esmu realizējis četrus videoklipus krievu valodā. Izvēle muzicēt krieviski man nāca kā spontāns lēmums, un uz kādu laiku esmu nolēmis darboties šajā valodā," izklaides portālam Mango stāsta Ozols.

Izvēle dziedāt krievu valodā viņam nākusi tikai par labu - tā kā krievu hiphops daudziem mūzikas mīļotājiem ir lielā cieņā, arī Ozola piedāvātie hiti zināmās aprindās tiek pieņemti ar lielu interesi.

Ozols jau sadarbojies ar cienījamiem Maskavas hiphopa izpildītājiem un koncertos Baltijā iesildījis pazīstamus krievu skatuves māksliniekus.

"Šī mūzika nav paredzēta kādai konkrētai auditorijai - tiem, kam patiks, tiem patiks. Kāpēc krievu valoda? Vienkārši hiphopa žanrs šajā valodā ir ļoti attīstīts, un man ir lieli konkurenti, kas man pašam ir interesanti, jo ir vieta izaugsmei," izvēli skaidro pazīstamais hiphoperis, kurš strādā arī pie jauna mūzikas albuma.

Ozola vārdu, kopš viņš sācis muzicēt krieviski, jau pamanījuši arī kaimiņvalstī, taču pats mūziķis pārgalvīgus plānus attiecībā uz Krievijas tirgus iekarošanu nekaļ.

"Protams, ja būtu iespēja strādāt Krievijā, es būtu priecīgs to darīt, taču baigi sapņot par šo tirgu nevajadzētu - tur viss nav tik skaisti, kā no malas liekas. Jā, Krievijas mūzikas tirgus ir liels, bet tas, ka tevi tur rāda pa televizoru, uzreiz nenozīmē, ka būs koncerti," kaimiņu šovbiznesa specifiku skaidro mūziķis.

Viņš veiksmīgi turpina darboties arī apģērbu biznesā un regulāri uzstājas klubos."Man darāmā pietiek un ir ļoti daudz uzstāšanos - par Latvijas pamešanu un došanos peļņā citur es pat neesmu domājis," teic Ozols.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!