Foto: Publicitātes foto

Populārais pašmāju rokmūziķis, grupas The Hobos līderis Rolands Ūdris kopā ar savu draudzeni, aktrisi Ilonu Balodi iedziedājis jaunu kompozīciju Beijing Nights, kas ietilps viņu topošās grāmatas "skaņu celiņā".

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Beijing_nights_Udris_Balode.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Pirms diviem gadiem Ūdrītis kopā ar draudzeni devās astoņu mēnešu garā ceļojumā no Rīgas līdz Pekinai, ar autostopiem šķērsojot visu Eirāzijas kontinentu.

Šajā ceļojumā radošais pārim atgadījās ne mazums interesantu un brīžiem pat bīstamu piedzīvojumu, kuri tagad kopā ar bildēm un stāstiem apkopoti grāmatā, kas februārī ar izdevniecības Zvaigzne ABC gādību nāks klajā.

Iecerēts, ka aizraujošā ceļojuma apraksts un bilžu materiāls tika papildināts arī ar kompaktdisku, kurā iedziedātas ceļojuma iedvesmotas kompozīcijas, bet jau tagad klausītāju vērtējumam nodots pirmais singls Beijing Nights, kura ierakstā piedalījušies Artis Orubs, Norberts Skraucis un Ivars Jercums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!