Foto: F64
Savulaik kādā no talantu šoviem iepazītā dziedātāja Viktorija Plēpe pēc piecu gadu ilgas laulības šķīrusies no savas meitiņas tēva Artūra Cera un uzsākusi attiecības ar itāļu dziedātāju (abi attēlā).

"Oficiāli gan vēl neesam šķīruši laulību, bet sen vairs neesam kopā," žurnālam Kas jauns apstiprinājusi aktiera Rūdolfa Plēpja meita, kura šķirties nolēmusi vairāku iemeslu dēļ.

"Viens no tiem ir sadzīves lietas. Tā vienkārši sanāca. Dzīvē tā notiek," lēmumu šķirties komentējusi Viktorija.

Viņas un Latvijas Nacionālā teātra skaņotāja Artūra Cera laulība tika noslēgta 2007. gada okrobrī Baložu domes Dzimtsarakstu nodaļā, un drīz vien pasaulē nāca abu meitiņa Marija Grieta.

"Jebkurā gadījumā tētis ļoti rūpējas par meitu. Esam palikuši labi draugi. Viņš ir lielisks cilvēks," par bijušo dzīvesbiedru atzinīgi izsakās Viktorija.

Pēc laulības izjukšanas dziedātāja nolēmusi arī kardināli mainīt savu dzīvi - savu nākotni sieviete saista ar Itāliju, uz ko viņu pamudinājis jaunais draugs, itāļu mūziķis Niks Beardeds, ar kuru sieviete iepazinos kādā no sociālajiem tīkliem.

"Sākām sarakstīties, jo mums ir kopīgas intereses. Šobrīd strādājam pie jauna projekta. Nākotnē gribam izveidot kopīgu grupu. Muzikanti būs itāļu, tāpēc darbosimies Itālijā. Par abu attiecībām šobrīd nedomāja, jo mums ir kopīgi plāni," žurnālam Kas Jauns stāstījusi Viktorija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!