Foto: DELFI

Tas, ka pēc neveiksmīgā kritiena pagājušā gada nogalē aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele (attēlā) pārvietoties spēj tikai ar speciāla staiguļa palīdzību, tomēr nekavēja ierasties viņu uz ikgadējo erotikas festivālu Erots 2012.

"Erotā satiku daudz pazīstamus cilvēkus, bet smieklīgi, ka ar šo izstādi ir tāpat kā ar dzelteno presi - visus tas interesē, bet, runājot ar citiem, viņi spļaudās par šo lietu. Visās apmeklētāju sejās bija tāda izteiksme - tikai nedomājiet, ka esmu šeit tāpēc, ka man tas patīk!

Es vienkārši vēlu vakarā gāju pa Ķīpsalu - nu, te taču ir tik daudz izklaides vietu - ieraudzīju, ka hallē deg gaisma, nejauši ienācu un nejauši nopirku salīdzinoši dārgo biļeti, lai vienu minūti paskatītos," par Erota apmeklētājiem sarunā ar DELFI Izklaide ironizē Fogele.

Viņa pati diemžēl izstādē, kuru apmeklē ik gadus, nav varējusi ilgi uzkavēties, jo pēc kritiena spiesta pārvietoties ar staiguli un arī tad nevar noiet lielus gabalus.

"Man tā gribēšana bija lielāka kā varēšana! Bet es nekaunos no tā, ka biju Erotā - eju regulāri un parasti vedu līdzi arī Mis un misters Latvija konkursantus, lai viņi arī kaut ko redz, jo biļetes uz izstādi ir visai dārgas," stāsta Fogele.

Viņa bijusi visai šokēta par to, ka izstādē noticis skaistuma konkurss go-go dejotājiem, taču aģentūras Mis Latvija direktore jau pieradusi pie tā, ka zem skaistumkonkursa vārda slēpjas dažādas dīvainības - viņa pati jau saņēmusi piedāvājumu vērtēt skaistuma konkursu zīdaiņiem vecumā līdz pusgadam.

Ar interesi Fogele noskatījusies Samantas Tīnas Sex Songs koncertu. "Mani ļoti izbrīnīja, manuprāt, visu laiku dižākā producenta Jura Millera radītais Samantas šovs. Vai kaut ko tādu var saukt par Sex Songs?

Vai nu es esmu par vecu, vai arī par jaunu, bet nesapratu. Bet domāju, ka ar tik izcilu producentu Samanta tālu tiks," par šovu spriež Fogele, kura gan uzskata, ka uzstāšanās Erotā no Samantas puses bijis labs gājiens, jo šādā veidā viņa piesaistījusi daudz jaunu klausītāju. Taču kopumā par izstādi viņai ir viens secinājums.

"Mums Latvijā joprojām nav ne seksa, ne geju. Man pašai pagaidām pietiek ar to erotiku, kas ir dzīvē, bet gan jau kādreiz arī man noderēs Erota piedāvājums. Arī nopirkt neko nenopirku, jo šādus jautrus nieciņus parasti pērku ārzemēs, kur tie ir daudz lētāki un plašākā izmēru klāstā.

Man patīk šādas lietiņas dāvināt draugiem. Savulaik kādam draugam uzdāvināju vīriešu stringus ar zvēra purnu intīmajā ķermeņa daļā. Diemžēl tas nebija viņa izmērs, nu, es domāju, ap gurniem nebija viņa izmērs, nevis citā vietā. Taču viņš vienalga visu vakaru nostaigāja stringos ar zvēru purnu, demonstrēdams viesiem," smejas Fogele.

Foto galerijā: vēl nepublicētas bildes no erotikas festivāla Erots 2012.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!