Foto: DELFI

Ceturtdienas, 1. marta, vakarā Rīgas centra klubā Kino Club pulcējās pašmāju kino mīļi, lai atzīmētu armēņu izcelsmes režisora Aika Karapetjana spēlfilmas Cilvēki tur nonākšanu uz lielajiem ekrāniem.

Starp sirsnīgās ballītes viesiem bija arī dziedātāja Elli U jeb Elīna Usova, kuru ar jauno un talantīgo režisoru saistot cieša draudzība. Meitene jau paspējusi noskatīties drauga veidoto filmu un veltīja tai atzinīgas atsauksmes.

"Man ļoti šī filma patika. Pati gan par to pat brīnījos, jo parasti man patīk tādas vieglākas filmas," par Aika veikumu priecājas Elīna.

Protams, pirmizrādes ballīti apmeklēja arī filmas galveno lomu tēlotāji Iļja Ščerbakovs un Semjons Serzins, striptīzdejotāja no Liepājas Agnese Frišfelde, bandīta Šokolāda atveidotājs Mareks Marcinkēvičs un citi.

Tāpat sumināt režisoru un pārējo filmas veidotāju komandu bija ieradies Latvijas Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš, kurš spēlē vienu no galvenajām lomām nesen uz lielajiem ekrāniem nonākušajā filmā Kolka Cool, šīs pašas filmas režisors Poškus, savulaik Londonā skandalozo slavu iemantojušais režisors Jānis Nords un citi ar kino dzīvi saistīti cilvēki.

Ekskluzīvu interviju ar filmas režisoru portālā Delfi varat lasīt šeit, bet pašu filmu Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt no piektdienas, 2. marta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!