Foto: LETA

Leģendāro Čikāgas piecīšu dziedātāja Lorija Vuda (attēlā) kopā ar Armandu Birkenu šopavasar dosies romantiskā koncerttūrnejā. Dziedātāja joprojām ir tikpat jauneklīga kā grupas ziedu laikos un atklāj, kas viņu iedvesmo justies un izskatīties tik labi.

"Mans dzīvesprieks slēpjas muzicēšanā - mūzika dod pozitīvo lādiņu un labu tonusu. Pēc muzicēšanas cilvēks vienkārši nevar būt saskābis! Lai izskatītos labi, cenšos ēst veselīgu uzturu, bet arī nepārspīlēt - diētas neieturu. Zinu, ka man arī ir krunciņas, taču ceru, ka tās ir prieka krunciņas," sarunā ar DELFI Izklaide par sava allaž jauneklīgā izskata noslēpumiem stāsta Lorija.

Šoziem viņa atklājusi vēl kādu interesantu procedūru - Nuga Best masāžas. "Tā ir tāda kā gulta ar masāžas rulli, kurā apgulies ar muguru uz leju. Masāžas rullis ir sasildīts ar infrasarkanajiem stariem, tāpēc procedūras ir kā pirts un masāža vienlaicīgi. Šis kurss sniedz īstu enerģijas lādiņu," iesaka dziedātāja.

Jau 7. aprīlī sākas Lorijas un Čikāgas piecīšu leģendārā dziesminieka Armanda Birkena kopīgā koncerttūre pa Latviju Mīlestība nekad nebeigsies. Tajā būs dzirdami gan Čikāgas piecīšu labākie hiti, gan īpaši šai turnejai sacerētas jaunas dziesmas.

"Čikāgas piecīši saistās ar zināmu nostaļģiju. Stresainajā ikdienā cilvēkus uzrunā liriska, nesarežģīta mūzika, un to mēs piedāvājam," par grupas fenomenu spriež dziedātāja.

Viņu pašu šopavasar iedvesmo akadēmiskā mūzika - viņas vīra diriģenta Ivara Cinkus vadītais Ventspils kamerkoris strādā ar Baha mūziku, un tā aizrāvusi arī Loriju.

"Labprāt klausos arī populāro mūziku - pavasarī esmu iecienījusi liriskas mīlas dziesmas. Latvijā ir tik daudz talantu! Man patīk Instrumenti, Da Gamba, Igo, Ieva Kerēvica. Žēl, ka vairs neuzstājas Mirdza Zīvere - klausos viņas vecos ierakstus," savu muzikālo gaumi atklāj Lorija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!