Foto: F64
Pasaulslavenā operdziedātāja Kristīne Opolais (attēlā), kura nesen neplānoti ir kļuvusi par māmiņu, priecājas, ka viņas pašas māte palīdz audzināt mazuli, un kādā intervijā atzinusi, ka vispār netic sieviešu draudzībai.

"Nē, un nekad arī nav bijušas [draudzenes klasiskā izpratnē]. Es diemžēl neticu sieviešu draudzībai. Var draudzēties, parunāties. Bet nedrīkst simtprocentīgi uzticēties. Sevišķi draudzenei nevajag stāstīt par problēmām attiecībās. Par to var parunāt ar mammu, ar māsu, ja tāda ir. Ja visas sievietes dzīvotu pēc šī likuma, būtu mazāk salauztu siržu, mazāk krāpšanu," intervijā žurnālam Ieva stāsta Opolais.

"Tik bieži dzirdu par draudzeņu nodevību! Ik pēc laika man kāda pastāsta, ka vīrs piekrāpa sievu ar viņas labāko draudzeni. Vai ar auklīti, kas dzīvo kopā ar ģimeni. Tāpēc nevajag veidot pārāk tuvas attiecības un pašai likt draudzeni savā gultā, sakot: "Pārnakšņo, lūdzu, pie manis!"" novērojusi populārā dziedātāja.

Viņasprāt, vīriešus provocēt nevajag, jo viņi esot ļoti vāji. Kristīnei esot daudz draugu, un tie lielākoties ir vīrieši, kuriem pagaidām var uzticēties.

"Pagaidām - tpu, tpu, tpu! - nekas slikts nav noticis. Saka gan, ka vīriešu un sieviešu starpā draudzība nevar pastāvēt, agri vai vēlu tā kļūst bīstama. Es tam nepiekrītu. Domāju, ka impulsu dod sieviete. Pat ja vīrietis jūt ko vairāk, bez sievietes impulsa viņš neko neuzsāks un ar laiku sapratīs, ka nekas nav iespējams," secinājusi dziedātāja.

Viņas pašas attiecības ar nu jau vīru Andri Nelsonu arī veidojušās no darba attiecībām līdz mīlestībai, tiesa, ar daudzām intrigām, neuzticēšanos un greizsirdību. Opolais gan izsaka cerība, ka viņa nav bijusi iemesls Nelsona laulību izjukšanai ar pirmo sievu, vēl jo vairāk - viņi viens otru pa īstam iemīlējuši tikai attiecību trešajā gadā.

Un tomēr dziedātājai, kurai nav draudzeņu, vislabākās attiecības ir izveidojušās ar vīriešiem, kuriem nepatīk sievietes. "Man ir arī tādi draugi, kam nepatīk sievietes. Tie ir vislabākie, ar viņiem var runāt par visām tēmām," intervijā stāsta Opolais.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!