Foto: DELFI
Dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe (attēlā ar Nikolaju Puzikovu) atklāj, ka mūziku klausās ļoti maz – viņas mājās valda kapa klusums, taču ir trīs dziesmas, kas viņu iedvesmo darbam un pozitīvi uzlādē jebkurā laikā.

"Es neesmu modernās mūzikas piekritēja - muzikālās gaumes ziņā esmu diezgan vecmodīga. Man patīk vecās Madonnas dziesmas, jaunās ne, kā arī vecais roks - tas viss mani pozitīvi uzlādē," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Maija.

Viņai ir savs visu laiku mīļāko dziesmu tops - šos skaņdarbus dziedātāja var klausīties vienmēr.

"Trīs manas dziesmas ir Roxette hits Listen to Your Heart, Madonnas Like a Prayer un Šakiras Objection. Man patīk enerģijas pilnas un emocionālas dziesmas - sūru un grūtsirdīgu mūziku neklausos. Mana mūzika ir pops, roks un latino, lai gan ikdienā es mūziku klausos ļoti maz," stāsta dziedātāja.

Viņa atklāj, ka daudzus izbrīna fakts, ka dziedātājas mājās parasti neskan pat radio. "Manās mājās valda kapa klusums, jo fona mūzika man traucē strādāt - tad es koncentrējos uz tās klausīšanos. Citām lietām varu koncentrēties tikai klusumā, nesaprotu, kā var aiziet gulēt ar ieslēgtu radio," stāsta Maija.

Mūziku baudīt viņa dodas uz klubiem, kā arī labprāt paklausās kaut ko, braucot automašīnā. "Ar enerģiskām dziesmām uzlādēju sevi pirms koncertiem, mūziku klausos īpašā noskaņojumā," stāsta dziedātāja.

Jenny May šopavasar intensīvi strādā studijā, un sola jau drīzumā pārsteigt ar kādu jaunu hitu. "Saglabāšu to pašu latino žanru ar popa ievirzi. Dziesma būs vasaras noskaņās - man gribas dāvāt citiem sauli," ieceres atklāj jaunā māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!