Foto: AFP/Scanpix
Dziedātājs un komponists sers Eltons Džons atklājis priecīgus jaunumus – nākamā gada sākumā viņš jau otro reizi kļūs par tēvu.

62 gadus vecais Eltons Džons un viņa 48 gadus vecais partneris Deivids Fērnišs (abi kopā attēlā) pirmo reizi par vecākiem kļuva 2010. gada decembrī. Viņu dēlu Zakariju Džeksonu Levonu Fērnišu-Džonu iznēsāja surogātmāte, un viņš piedzima Kalifornijā.

Tagad mūziķis izteicies, ka vēlas, lai viņa nākamais bērns piedzimtu 2013. gada sākumā vai jau šī gada beigās.

2009. gadā pāris vēlējās adoptēt ar HIV inficētu mazuli no kāda bērnu nama Doņeckā, bet Ukrainas Ģimenes lietu ministrija pārim atteica.

Saskaņā ar Ukrainas likumdošanu ir daudzi iemesli, kāpēc sers Eltons nedrīkst adoptēt bērnu – piemēram, viņa vecums un ģimenes stāvoklis, jo šajā valstī viendzimuma laulības neatzīst.

Abi vīrieši ir priecīgi par savu pirmo mazuli, bet joprojām nezina, kurš no viņiem ir Zakarija bioloģiskais tēvs. Tajā, pēc viņu domām, ir zināma burvība, jo šādā gadījumā katrs no viņiem uztver bērnu kā savējo.

Tiesa, oficiāli zēna tētis skaitās tieši Eltons Džons, tāpēc pastāv spekulācijas, ka tieši no viņa spermas ir radies mazais Zakarijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!