Foto: Kadrs no video
Septiņpadsmit gadus vecais Džonatans Antuāns (attēlā) kļuvis par Lielbritānijas talantu šova favorītu, ar savu priekšnesumu pārsteidzot gan žūriju, gan skatītājus.

Antuāna sniegums šovā Britain's Got Talent jau salīdzināts ar skotu mājsaimnieces Sjūzenas Boilas veiksmes stāstu – viņai pēc šī konkursa 2009. gadā pavērās ceļš uz pasaules slavu.

Britu mediji puisi dēvē pār "Sjūzenas puiku", bet ieraksts ar viņa uzstāšanos vietnē YouTube piecu dienu laikā skatīts vairāk nekā četrus miljonus reižu. 

Garmatainajam Džonatanam gan radusies vēl viena iesauka – Lielais Džons. Kā vēsta izdevums The Sun, viņa balsij patiešām ir kur rezonēt 130 kilogramus smagajā ķermenī. Svara dēļ Džonatans pagājušā gada rudenī pat nokļuvis neirožu klīnikā, kur kādu laiku atradās ārstu novērošanā.

Uz šova skatuves jaunietis kāpa kopā ar draudzeni Šarloti Džakonelli - viņi izpildīja skaņdarbu Prayer, kuru savulaik dziedāja Selīna Diona un Adrea Bočelli. 

Skatītāji sveica Džonatanu un Šarloti ar skaļiem un ilgiem aplausiem, un arī konkursa žūrija nespēja valdīt emocijas, paziņojot, ka puisim ir lieliska balss un vokālie dotumi, kas ļaus kļūt par slavenu dziedātāju.

Tomēr lēmumu par Antuāna virzīšanu uz konkursa nākamo kārtu žūrija nepieņēma uzreiz. Pēc tās locekļu domām, Džonatanam jāuzstājas ar solo priekšnesumu bez Šarlotes palīdzības.

Uz to puisis atbildēja, ka viņi uz konkursu atnākuši kopā un arī turpmāk uzstāsies tikai kā duets. Tāpēc žūrijai nekas cits neatlika, kā uz nākamo kārtu pārcelt abus jaunos izpildītājus.

Jau tagad jaunais talants ir pārliecināts, ka šovs Britain's Got Talent ir izmainījis viņa dzīvi. Intervijās viņš atzinis, ka pagājušajā rudenī pārciestā nervu sabrukuma dēļ viņš pārstājis apmeklēt skolu. 

Visu apzinīgo mūžu puisis bez rezultātiem mēģinājis atbrīvoties no liekā svara, kas viņam konstatēts jau četru gadu vecumā. Svara dēļ viņš arī skolā bijis pastāvīgu joku un izsmiekla objekts.

Piedalīšanās talantu šovā Džonatanam dāvājusi pārliecību pār saviem spēkiem un iespēju "iziet uz skatuves un visiem parādīt, ka esmu kas vairāk, nekā liels ķermenis".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!