Foto: DELFI

Aprīļa vidū Rīgā jau otro reizi norisināsies bikini fitnesa sacensības Bikini Fitness Latvia 2012, kurās piedalīsies vairāk nekā 25 labākās šī sporta veida pārstāves no Baltijas valstīm. Tuvojoties šim notikumam, DELFI Izklaide piedāvā nelielu ieskatu tajā, kā Latvijas pārstāves gatavojas lielajam iznācienam.

"Latviju šogad pārstāvēs labākās šī sporta veida pārstāves, kuras jau ilgstoši ļoti nopietni gatavojas čempionātam. Meitenes ir dažādas, ar dažādu pieredzi un stāžu.

Dažas nodarbojas jau otro gadu, ir tādas, kuras pievienojušās Bikini Studijai tikai pāris mēnešus atpakaļ," par Latvijas dalībniecēm DELFI Izklaidei stāsta sacensību organizatore Kristīne Vederņikova.

Gatavošanās sacensībām sākta laicīgi, jo sportistēm, lai tās būtu vislabākajā formā, ir jāiegulda pastāvīgs un regulārs darbs. Treniņi norisinājās arī Bikini Fitnesa Studijā, kas piedāvā nodarbības visiem interesentiem, nodrošinot fiziskos treniņus un profesionālās nodarbības.

Meitenes daudzu mēnešu garumā attīstīja savu ķermeni, cītīgi gatavojās sacensībām gan trenažieru zālē, gan pozēšanas nodarbībās klubā F1, kur tika attīstīta plastika, stāja un kustību skaistums, trenējot sevī spēju būt atbrīvotai skatītāju, tiesnešu un foto objektīva priekšā.

"Stingrs sportiskais režīms, smagi spēka treniņi, stundām garie kardio treniņi, speciāla diēta, defilē nodarbības treneres vadībā - tas viss papildus mācībām, ģimenei un darbam ir apbrīnas vērts un tiešām apsveicams darbs!" savas aizbilstamās slavē meiteņu trenere Kristīne.

Konkurss Bikini Fitness Latvia 2012 notiks 14. aprīlī Studio 69 Koncerta zālē, un pasākuma apmeklētājiem būs iespēja klātienē vērot Baltijas labāko sportistu sniegumu ne tikai bikini fitnesa disciplīnā, bet arī fitnesā, bodifitnesā un klasiskajā bodibildingā dažādās vecuma grupās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!