Foto: DELFI

Mūziķis Roberto Meloni (attēlā) kļuvis par pieprasītu izpildītāju ārzemēs – viņu kā Eirovīzijas dalībnieku atpazinuši šovbiznesa darboņi Anglijā, uzaicinājuši sadarboties, un jau divus mēnešus Roberto regulāri dodas koncertēt uz šo valsti.

"Pašlaik dzīvoju starp Latviju, kur kā aktieris piedalos izrādē Kailie brieži un Ginger&Fred muzikālajā izrādē Edith Piaf, kā arī Apvienoto Karalisti, kur pavisam nejauši izdevās nodibināt lieliskus kontaktus.

Pirms diviem mēnešiem nolēmu izmēģināt laimi Londonā un aizvedu savu CV uz divām aģentūrām. Mani uzreiz atpazina, jo divas reizes pārstāvēju Latviju Eirovīzijā, pie tam apvienībai Pirates of the Sea angļi toreiz piešķīra 10 punktus. Tā nu man uzreiz izdevās nodibināt kontaktus, un nu regulāri dodos dziedāt uz Londonu," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Roberto.

Londonā Roberto priekšnesumi esot pat ļoti pieprasīti. "Man piezvana, un, ja esmu brīvs, braucu," stāsta mākslinieks, kurš Anglijā koncertējot dažādās ballītēs. Viņš atklāj, ka darbs ārzemēs viņam neesot iztikas jautājums.

"Nedaru to peļņas dēļ. Man iet labi, un par finansiālo stāvokli sūdzēties noteikti nevaru, jo arī Latvijā nepelnu slikti. Latvijā cilvēki ir gatavi par mani maksāt. Izvēlos papildus strādāt ārzemēs, jo dziedāt citā vidē ir interesanti - man patīk dažāda publika," stāsta Roberto.

Pārtikušais mūziķis naudu nežēlo arī citiem - Roberto nupat kā biedrs uzņemts Rotari klubā, kurš apvieno ietekmīgu aprindu redzamus pārstāvjus, kuri vēlas palīdzēt citiem, tāpēc ar saviem līdzekļiem un darbu aktīvi iesaistīsies labdarībā.

"Jau iepriekš esmu iesaistījies labdarībā, bet diemžēl tā labdarība pie mums ir tāda ar ēnu pa virsu - bieži vien nezinām, kur paliek mūsu noziedotā nauda. Iesaistoties šajā kustībā, zinu, ka mana nauda aizies tiem, kam tā visvairāk nepieciešama - man pašam visvairāk rūp bērni un veci cilvēki.

Ar savu naudu un bezmaksas koncertiem centīšos citiem dot prieku. Jā, peļņa ir svarīga lieta, taču tas, kas nāk no sirds, ir daudz lielāka vērtība," savu jauno aktivitāti atklāj mūziķis.

Mūziķa fani satraukušies par to, ka Roberto pēdējā laikā nav apgrozījies dažādos pasākumos, taču mākslinieks mierina - viņš nekur nav pazudis un jau pavisam drīz prezentēs savu jauno videoklipu un pabeigs disku.

"Uz pasākumiem pēdējā laikā tiešām neeju, jo zīmēšanās man pašlaik nav prioritāte. Aktīvi strādāju arī tepat, Latvijā, un pavisam aizbraukt netaisos. Es gan esmu tāds pasaules cilvēks, bet mainīt dzīvesvietu man nav nepieciešams, jo Latvijā es dzīvoju ļoti labi - cilvēkiem patīk tas, ko es daru, un arī peļņas ziņā man šeit iet ļoti labi," par dzīvi Latvijā priecājas mūziķis.

Savus fanus viņš aicina ielūkoties arī jaunizveidotajā mājaslapā www.robertomeloni.com, kā arī, gaidot jauno klipu, aicina atraisīt sevī pavasarīgas sajūtas, novērtējot viņa iepriekšējo veikumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!