Foto: EPA/LETA

Dziedātāja Adele un aktieris Daniels Redklifs (attēlā) ieņem vadošās pozīcijas ikgadējā britu jauno un bagāto slavenību topā, kuru tradicionāli veido laikraksts Sunday Times.

Britu aktieru topā pirmā vieta pieder 22 gadus vecajam Redklifam, kura ienākumi pagājušajā gadā sasniedza 54 miljonus sterliņu mārciņu, salīdzinot ar 48 miljoniem gadu iepriekš.

Otrajā vietā ir vampīrsāgas Krēsla aktieris Roberts Patinsons ar 40 miljoniem mārciņu. Trešā pelnošākā starp aktieriem Keira Naitlija, kura arī ieņem pirmo vietu jauno modeļu topā ar nopelnītiem 30 miljoniem mārciņu.

Redklifa kolēģe filmās par Hariju Poteru Emma Vatsone atzīta gan par piekto visvairāk nopelnījušo sievieti jauno aktrišu kategorijā, gan par trešo finansiāli visveiksmīgāko jauno modeli. Viņas ienākumi veido 26 miljonus mārciņu.

Otrajā vietā modeļu kategorijā ir leģendārā komiķa Čārlija Čaplina mazmeita, modele un aktrise Kiera Čaplina (28 miljoni), bet ceturtajā – krievu modele Natālija Vodjanova (16 miljoni).

Jauno mūziķu vidū līdere ir 23 gadus vecā dziedātāja Adele, kas nopelnījusi 20 miljonus mārciņu (gadu iepriekš šis skaitlis bija trīs reizes mazāks). 

Otro vietu mūziķu topā dala trīs dziedātājas – Šerila Koula, Leona Lūisa un Keitija Melua ar 12 miljoniem mārciņu. Trešo vietu ieņem Džosa Stouna ar 10 miljonus mārciņu lieliem ienākumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!