Savulaik populārā jaunās paaudzes aktrise Kristīne Belicka (attēlā), kura spēlē galveno lomu nesen uz ekrāniem nonākušajā latviešu filmā Mona, kopš aizvadītā gada vasaras mitinās Menas salā un bauda ģimenes dzīvi.

"Man ir tāds savs režīms, lasu grāmatas un vedu suni pastaigāties. Gaidu vīru no darba, uzkopju māju. Nu sāku domāt par garšaugu audzēšanu," intervijā žurnālam Ieva savu dzīvi pēc laulībām raksturojusi Belicka un atzinusi, ka cilvēka dzīvē nekas nav svarīgāks par ģimeni.

Aktrises vīrs Uldis ir zvejnieks un darba dēļ vairākus mēnešus gadā dodas tālajos reisos. Ikdienā viņš arī visu dienu ir jūrā, bet Belicka viņu sagaida mājās ar vakariņām.

"Tā es arī daru un nemaz nesūdzos. Tagad es nevaru cimperlēties. Būtu smieklīgi, ja es pārgurušam vīram teiktu, ka nevaru uztaisīt vakariņas," sadzīvi raksturojusi aktrise un neslēpj, ka viņai ļoti patīk gatavot ēst.

Tiesa, savu sapni par aktrises karjeru jaunā sieviete arī nav aizmirsusi - rudenī viņa plāno sākt apmeklēt nodarbības aktieru skolā, kā arī padomā esot citi projekti, par kuriem sīkāk gan Belicka pagaidām stāstīt nevēloties.

"Nav jau tā, ka es būtu te galīgi ierakusies. Bet arī nekur nelaužos. (..) Ļoti daudz kas pa šo laiku ir mainījies. Es varu dzīvi iedomāties bez teātra. (..)

Es pilnīgi mierīgi varētu dzīvot turpmāko dzīvi ar bērniem vai bez bērniem, ar sunīšiem, kaķīšiem, dārziņu - bet bez teātra. Ir milzum daudz veidu, kā izpausties. Tas man nav galvenais dzīvē," spriež aktrise.

Savulaik viņa daudz laika pavadījusi Dailes teātra kafejnīcā, "dzerot glāzi pēc glāzes", bet jau toreiz viņa nojautusi, ka tas nevar ilgt mūžīgi.

"Es nevēlos atrasties tajā pašā Dailes teātra kafejnīcā trīsdesmit piecu gadu vecumā. Bez ģimenes, spēlējot otrā vai trešā plāna lomas. Tas galīgi nav tas, ko gribu. Daudz laimīgāka jūtos kā tagad," atklājusi aktrise.

Menas salā dzīvojot arī citi latvieši, jo "latvieši ir vislabākie zvejnieki" - sava spēka un ātruma dēļ latviešu puikas uz salas esot lielā cieņā.

"Tepat dzīvo arī viņu sievas, un mēs komunicējam kā tādas bīstamās mājsaimnieces, parunājamies par vīriem, kaut ko aprunājam," stāsta aktrise, kura, protams, domā arī par atgriešanos Latvijā.

"Ļoti gribu pēc gada, diviem, trijiem, četriem atgriezties Latvijā. Bet, ja jāizvēlas starp dzīvot vai nedzīvot, ēst vai neēst, dzīvo cilvēcīgi vai dzīvot, domājot, kādas grūbas tu šovakar varēsi atļauties..." intervijā žurnālam Ieva pagaidām neskaidrajos nākotnes plānos dalījusies Belicka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!