Foto: Publicitātes foto

Pēc dalības šovā Okartes skatuve milzīgu tautas mīlestību iekarojis Rihards Millers jeb Rikardions (attēlā). Puisim koncerti sarunāti jau vairākus mēnešus uz priekšu, un viņš ar solo darbību tik labi nopelna, ka ar šovā izveidoto grupu Jātnieki visdrīzāk vairs nesadarbosies.

"Es dzīvoju mūzikā - pats sevi menedžēju, rakstu sev dziesmas. Un interese par mani ir ļoti liela - līdz Jāņiem visas sestdienas man jau ir aizņemtas, jo pieteikti koncerti," sarunā ar DELFI Izklaide par panākumiem priecājas Rikardions, kurš pēc šova noslēguma jau paspējis uzstāties kopā ar tādām zvaigznēm kā Liene Šomase un Nikolajs Puzikovs.

Muzicēšana kļuvusi par Rikardiona pamatnodarbošanos. "Pelnu labi - papildus darbu strādāt neprasās. Alga sanāk kā īstam mūziķim - es nekādā gadījumā nesūdzos," par jauno profesiju stāsta Rikardions.

Iepriekš viņš darbojās kā kartupeļu dīleris un šova dēļ uz laiku šo amatu pametis, taču spriež, ka rudenī varētu atkal atsākt darbu šajā jomā. "Neesmu pavisam pametis kartupeļu biznesu - ja varēšu pavilkt, rudenī atkal mēģināšu tirgot kartupeļus.

Es nebaidos no darba un neesmu arī no tiem, kas sadomājas, ka nu ir baigi slaveni un šādu darbu strādāt ir apkaunojums. Nē, gluži otrādi - kartupeļu tirgošana man tieši palīdzēs karjerā. Ar kartupeļiem es nopelnīšu naudu albumam. Es sava darba nekaunos," stāsta jaunais mūziķis.

Tie, kas iecienījuši Rikardiona tirgotās buļbas, rudenī atkal tās varēs pie viņa nopirkt par normālo tirgus cenu - pārdevējs nav iecerējis izmantot savu popularitāti peļņas vairošanai.

Par saviem Rikardions sauc šlāgera un kantrimūzikas žanrus. "No manis nāk ballīšu mūzika, tāpēc arī uz koncertiem nāk tie, kas grib ballēties. Šlāgeri un ballīšu mūzika jau ir tā, kas patīk pilnīgi visiem - kā pavisam maziem bērniem, tā veciem cilvēkiem," par faniem stāsta Rikardions.

Viņa prioritāte pašlaik ir solo karjera, un attiecībā uz grupas Jātnieki nākotni Rikardions ir visai skeptisks. "Klupšanas akmens bija otrā šova sezona. Jātniekiem bija gatava koncertprogramma un sarunātas uzstāšanās pusotru mēnesi uz priekšu. Tā kā meitenes iegāja šovā, koncertus nācās atcelt, un nu pa šo laiku dzirkstelīte zudusi - esam nokavējuši īsto brīdi.

Es skaidri zinu, ka priekšroku došu individuālajai karjerai, ne grupai. Oficiāli vēl neko teikt negribu, bet, jā, visdrīzāk ar Jātniekiem vairs nesadarbošos," atklāj dziedātājs.

Mūziķis, kurš Okartes skatuvē izpelnījās meitu ģēģera slavu, joprojām ir brīvs puisis, un atzīst, ka labprāt gribētu sev blakus mīļu un saprotošu dvēseles radinieci, taču brunču mednieka imidžs vairs neesot viņējais.

"Man nepatīk tas mačo tēls - tas jau bija vairāk šovam. Nav tā, ka manu prātu aizņemtu tikai domas par meitenēm - kad īstā atnāks, būs labi," spriež Rikardions.

Rikardiona dzīvos koncertus tuvākajā laikā baudīt varēs 28. aprīlī Remtes kultūras namā, 4. maijā Liepas kultūras namā, 5. maijā Rundāles pilī, 13. maijā Krasta ielas Lido, 19. maijā Olainē, bet jau šo piektdien viņš muzicēs Kanāla 2 bārā uzreiz pēc Okartes skatuves koncerta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!