Foto: DELFI
Par modes ikonu atzītā TV dīva Ketija Dombrovska (attēlā) nupat sarīkojusi izsoli, pārdodot savu iemīļoto velosipēdu. Tā vietā Ketija iegādāsies jaunu un iesaka arī citām meitenēm sekot viņas piemēram un ikdienā pārvietoties ar velosipēdu – tas gan nāks pa labu figūrai, gan būs lielisks veids, kā iepazīt savas pilsētas skaistumu.

"Man bija svarīgi, lai mans velosipēds nonāk pie cilvēka, kas to novērtē un par to sajūt tikpat lielu prieku, kā es. Tagad zinu, ka tas nonācis foršas meitenes rokās," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Ketija, atklājot, ka izsoli rīkojusi ne ar mērķi nopelnīt, bet gan simboliski izrādot cieņu vecajam sabiedrotajam.

Ar savu pirmo divriteni Ketija nobrauca divus gadus un nu plāno iegādāties svarā vieglāku braucamo, kas pārvietošanos pa pilsētu padarīs vēl ērtāku.

"Braukšanai ar riteni ir daudz labumu. Tas noteikti ir daudz labāk, nekā ar auto. Pirmkārt, tu redzi, kāda ir Rīga, jo, ikdienā skrienot vai braucot ar auto, tu nemaz nepamani, kāds skaistums ir apkārt. Man pašai ritenis ir atklājis pilsētas skaistumu.

Un, protams, veselā ķermenī vesels gars. Ja riteni izmanto kā ikdienas pārvietošanās līdzekli, dienā sanāk laba noslodze - kā kārtīgs treniņš. Riteņbraukšana noteikti uzlabo formu. Kāpēc gan iet uz sporta zāli un mīties ar turienes riteni, ja tā vietā var ikdienā braukt ar velosipēdu pa svaigu gaisu?

Tagad ar velosipēdu pa Rīgu braukt ir ļoti ērti, jo radīti jauni veloceliņi, un braukt ir ātri un ērti. Tas ir lielisks veids, kā tikt uz darbu," riteņbraukšanas priekšrocības uzskaita Ketija.

Viņa uzskata, ka šovasar velosipēdu ziņā Rīgā gaidāms īsts apvērsums, jo arvien vairāk cilvēku izvēlas šo ērto un dabai draudzīgo pārvietošanās līdzekli.

Modīgā meitene iesaka velosipēdu pārvērst par stilīgu aksesuāru, papildinot ar detaļām un piešķirot tam individualitāti.

"Modē dažāda stila riteņi - sportiski, vintidžīgi, hipsterīgi. Ja var atļauties, es ieteiktu izvēlēties mūsu pašu ražojumu Ērenpreisu, kas noteikti būs laba investīcija - to varēs atdot mantojumā bērniem.

Ja gribas lētāku variantu - joprojām modē fiksīši, kurus var samontēt pats, internetā lētāk atrodot detaļas," variantus iesaka Ketija.

Viņa pati jau sākusi gatavoties Tele2 Rīgas velomaratonam, kas notiks 3. jūnijā, pulcējot gan profesionālus sportistus, gan amatierus.

Reģistrēties velomaratonam var ikviens internetā www.velo.lv, kā arī Tele2 klientu apkalpošanas centros visā Latvijā. Līdz 10. maijam reģistrēties trim velomaratona distancēm var par pazeminātu dalības maksu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!