Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā pašmāju mūzikas dzīvi satricināja skumjš paziņojums – neatrisināmu nesaskaņu dēļ pajuka Samantas Tīnas un Rassell (abi attēlā) duets. Jaunā dziedātāja dueta pajukšanu skaidroja ar skatuves partnera menedžera Mārtiņa Matisona neizdarību, bet tagad apvainotais mūzikas jomas darbonis piedāvā savu versiju par notikušo.

Matisons DELFI Izklaidi informēja, ka tieši viņš un Rassell pārstāvētā menedžmenta kompānija Neatkarīgā Mūzikas Producentu Grupa "pēc ilga pārdomu brīža ir pieņēmusi lēmumu pārtraukt sadarbību ar dziedātāju Samantu Tīnu".

Samantas un Rassell sadarbība sākās pēc tam, kad mūziķis pārtrauca savu ilggadējo sadarbību ar dziedātāju Sabīni Berezinu - tika izskatītas vairākas kandidatūras, bet izvēlēta tika tieši Samanta.

"Samantas Tīnas specifiskais vokāls un harizmātiskais skatuves šarms bija apbūris daudzus šī stila mūzikas mīļotājus visā Latvijā. Lai iekļūtu šajā projektā, Samantai bija jāizpilda vairāki nosacījumi, ko viņa svinīgi apsolījās arī ievērot," vēsta Rassell menedžeris.

Galvenā prasība bijusi, ka Samantai nav sava menedžera un visi viņas koncerti un publiskās aktivitātes tiks pakārtotas Rassell koncertgrafikam un plāniem, bet šī vienošanās tika pārkāpta - Rassell bijis atkarīgs no skatuves partneres plāniem un pat bijis spiests atteikties no vairākiem labi apmaksātiem koncertiem, bet iemesls dueta darbības pārtraukšanai slēpjoties tieši Tīnas menedžera attieksmē.

"Dziedātājas intereses pārstāv Latvijā skandalozais žurnālists Juris Millers, kurš mantkārīgos nolūkos vēlējās Samantu iekļaut it visur, kur tas tik būtu iespējams, sākot ar teātra izrādēm, beidzot ar seksa tūrēm, tādejādi cenšoties gūt maksimālo labumu no dziedātājas šī brīža popularitātes.

Diemžēl šo ambiciozo uzstādījumu dēļ sadarbība ar Rassell tika pakārtota Millera naudas pelnīšanas mašinērijai, kurai it nemaz nerūpēja mākslinieku tālāka attīstība un izaugsme," uzskata Rassell menedžeris.

Matinsons arī apgalvo, ka 80% no Samantas Tīnas iepriekš stāstītā esot meli - viņš noliedz, ka koncertbraucienu laikā dziedātājas dzīvība bijusi briesmās dēļ tā, ka automašīnas vadītājs būtu iereibis.

"Pēdējā laikā mūs uz koncertiem vadāja mans šoferis Jānis Grieze. Katrā ziņā tagad neliegšos, pilnīgi noteikti, ka esmu kādā pasākumā iedzēris arī ko stiprāku. Bet šis apstāklis nekādā mērā nevarētu radīt Samantai kādas dzīvības briesmas," skaidro Rassell menedžeris.

Uz jautājumu, kas Samantai Tīnai būtu licis stāstīt šādus "briesmu stāstus" par piedzīvoto koncertu laikā, Matinsons pauž pārliecību, ka dziedātāja ir uzzinājusi, ka Rassell ar savu menedžeri vairs nespēj un negrib sastrādāties ar Milleru, tāpēc arī steigusi sniegt savu ar menedžeri saskaņoto versiju par notikušo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!