Foto: Publicitātes foto

Šīs nedēļas sākumā, gatavojoties Mātes dienai, a/s Rīgas dzirnavnieks telpās notika ēdiena gatavošanas meistarklase, kurā maizniekmeistars Edgars Grāvītis ēst gatavot mācīja arī dažām sabiedrībā pazīstamām dāmām.

Rīgas dzirnavnieks ir pasludinājis "Skaistas gatavošanas mēnesi" un kopā ar modes dizaineri Elitu Patmalnieci radījis dizaina priekšautu kolekciju, aicinot sabiedrību atcerēties un ikdienā ieviest skaistu ēst gatavošanas kultūru.

Šoreiz meistarklasē bez Patmalnieces piedalījās arī stila un modes eksperte, TV "seja" Gundega Skudriņa, kā arī Marta Selecka no Zelta zivtiņas reklāmas seriāla.

"Ikviens, kas gatavo ēst mājās, zina, ka gatavošanā svarīgas ir labas domas un garastāvoklis. Tāpēc kas var būt labāks garastāvokļa uzmundrināšanai kā skaists priekšauts, kas ēst gatavošanu padara daudz patīkamāku? Iespējams, tieši tas radīs papildus iedvesmu pagatavot kaut ko īpašu," aicina Elita Patmalniece.

Kā portālu Delfi Izklaide informē pasākuma organizatori, īpašā dizaina priekšauti izgatavoti ierobežotā daudzumā, un tos varēs iegūt, piedaloties Hercogs miltu maisījumu produktu akcijas ietvaros rīkotajā izlozē. Akcijas sākums būs šī gada 15. maijā.

Kā liecina Rīgas dzirnavnieks un Mindshare veiktā aptauja, izrādās, ka tikai 8% Latvijas iedzīvotāju ikdienā uzliek priekšautu, gatavojot ēst. Turklāt gandrīz 60% priekšautu vispār nelieto, bet 33% to uzliek tikai dažreiz.

Tāpēc arī pazīstamās dāmas bija pulcējušās, lai popularizētu mājās pagatavota ēdiena tradīcijas, sniegtu praktiskus padomus un iedvesmotu ar garšīgām, pašu izceptām lietām pārsteigt mammas Mātes dienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!