Foto: LETA

Pazīstamais pašmāju uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš (attēlā) pagājušā gada nogalē kopā ar kuplu radu pulku devās dzīvot uz Sidneju, bet, iestājoties siltam laikam, atkal atgriezies Latvijā. Miljonārs atzīst, ka Austrālijā ļoti pietrūcis skaisto latviešu meiteņu un citu pašmāju labumu.

"Esmu atgriezies mājās, bet mani mazbērni joprojām palika Austrālijā, tā kā kuru katru brīdi varu atgriezties, ja viņiem kas atgadās. Austrālijā esmu pa ziemu, bet vasaru pavadu Latvijā," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Krūmiņš.

Viņam jau iecerēti dažādi projekti Austrālijā - kopā ar pavāru Elmāru Tanni Krūmiņš spriež par iespēju atvērt tur restorānu, taču tagad pazīstamais miljonārs atgriezies tēvzemē, lai nodarbotos ar šeit iesāktiem projektiem, kā arī nekautrējas atzīt, ka viņam tīri cilvēcīgi gribējies uz mājām.

"Jau vairākus mēnešus man bija tā, ka velk uz Latviju - zvanīju uz mājām, prasīju, vai te jau nav silts laiks. Es nevaru saprast cilvēkus, kuriem nav dzimtenes - man šķiet, ka ir jābūt vietai, kur atgriezties, aizbraukt uz roģinu.

Kaut gan - saka jau, ka paēdušais izsalkušo nesaprot. Piemēram, cilvēks, kas dzīvē neko nav redzējis, izņemot savus Varakļānus, aizbrauc strādāt uz Īriju. Viņam tā ir liela pilsēta, viņam beidzot ir nauda, tad, protams, viņu atpakaļ uz nabadzīgo lauku sētu nevelk.

Es savukārt Latvijā esmu diezgan pārticis - man ir sava māja, savs draugu loks, savi ieradumi - gan labi, gan slikti, tāpēc man patīk ierasties mājās, apskatīties savu saimniecību Bauskā, paskatīties, kā vēži dzīvo," par dzimtenes burvību spriež Krūmiņš.

Mājās atgriežoties, miljonāram prieks paskatīties arī uz latviešu meitenēm, kuru skaistums pasaulē ne velti ir tā izdaudzināts.

"Austrālijas un Latvijas meitenes ir kā diena pret nakti. Mūsu meitenes nav bagātas, tāpēc viņas cenšas vismaz būt skaistas, sevi kaut kā uzfrišināt. Austrālijā visas ir situētas - viņām no mammām nauda nav jāprasa, jo jau skolas laikā viņas pelna divdesmit dolārus stundā, strādājot kafejnīcās.

No rīta viņas labākajā gadījumā pārlaiž slapju lupatu pār seju - nekādas kosmētikas. Un ēd, cik gribas, nedomājot par figūru. Mūsu skaistās meitenes nav salīdzināmas ar austrālietēm," spriež miljonārs.

Paša Krūmiņa sirdī neviena austrāliete nav iekritusi, un viņš atzīst, ka mīlas dzīvē esot kļuvis mierīgāks. "Ja man būtu kāda austrāliete, es noteikti to aborigēnieti atvestu parādīt," jautrojas Krūmiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!