Foto: Privātais arhīvs
Slavenais Holivudas aktieris Brūss Viliss pirmo reizi parādījis savas mazās meitiņas Meiblas Rejas, kura pasaulē nāca šī gada 1. aprīlī Losandželosā, fotogrāfiju – to uzņēmusi un savos sociālajos tīklos izplatījusi viņa sieva Emma Heminga.

Fotogrāfija uzņemta Budapeštā, kur Viliss šobrīd filmējas kino sāgas Cietais rieksts (Die Hard) piektajā sērijā A Good Day to Die Hard, un Viliss tajā redzams ar mazulīti uz rokām.

Bez jaundzimušās Meiblas Rejas Brūsam Vilisam ir vēl trīs meitas no iepriekšējās laulības ar aktrisi Demiju Mūru: 23 gadus vecā Rumera, 20 gadus vecā Skauta 18 gadus vecā Tallula Belle. Savukārt Heminga kļuvusi par māti pirmo reizi.

Iepriekš Viliss sarunā ar žurnālistiem atzīmēja, ka kļūšana par tēvu ceturto reizi nav viņa galvenais mērķis laulībā ar Hemingu - viņam vienkārši patīkot būt precētam ar savu mīļoto sievieti.

Plānots, ka filma A Good Day to Die Hard uz kinoekrāniem nonāks nākamā gada Valentīna dienā, bet tās režisors ir īrs Džons Mūrs, kurš līdz šim uzņēmis tādas filmas kā Behind Enemy Lines (2001), Flight of the Phoenix (2004), The Omen (2006) un Max Payne (2008).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!