Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozā vācu modele Mikaēla Šafere (attēlā no muguras) uz filmas Vīri melnā 3 pirmizrādi Berlīnē ieradusies tērpā, kas veidots no video kasešu lentēm.

Kā vēsta ārvalstu mediji, līdz ar to Šafere ignorējusi visas sarkanā paklāja tradīcijas, kas paredz, ka slavenības uz šādiem pasākumiem ierodas, svinīgi un piedienīgi saposušās.

VHS kasešu šaurās lentītes tik tikko piesedza Mikaēlas sievišķīgās formas, izraisot īstu šoku žurnālistos un skatītājos. Bez lentītēm viņas tērpā ietilpa vien melna josta, biksītes, sudraba kaklarota un rokaspulkstenis.

Laikraksts The Huffington Post ironizē, ka pulkstenis acīmredzot kalpojis tam, lai modele nekādā gadījumā nenokavētu šo svarīgo pasākumu.

Savukārt Maskavā filmas pirmizrāde paredzēta 18. maijā, un to apmeklē filmas aktieris Vils Smits, kura prasības, kā novērojuši krievu žurnālisti, bijušas visai pieticīgas: trīs reizes dienā nomainīt svaigi grieztus ziedus viņa viesnīcas numuriņā un gatavot ēdienu pēc īpašām receptēm.

Dienu pirms pirmizrādes viens no žurnālistiem parādīja Smitam un režisoram Barijam Zonnenfeldam mūziķa Borisa Grebenščikova fotogrāfiju, sakot, ka rokmūzikas veterāns ir ļoti līdzīgs vienam no filmas varoņiem – Borisam Dzīvniekam.

Smits atjokojās, sacīdams: "Man šķiet, viņš varētu mūs iesūdzēt tiesā", bet pēc tam pažēloja dziedātāju, atzīstot, ka "viņu smagi skārusi dzīve".

Latvijā filmu Vīri melnā 3 sāks demonstrēt 25. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!